2021. december 3., Ferenc, Olívia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Pár nap alatt 110 000 liter Mol Hygit szállított ki a Mol Lub

A Mol Lub a koronavírus kezelésében kiemelt fontossággal bíró állami intézményeknek és önkormányzatoknak, stratégiai vállalatoknak, valamint gyógyszertárakat ellátó nagykereskedelmi cégeknek szállítja ki a terméket. Hamarosan megérkeznek az első szállítmányok az ország legnagyobb kórházaiba és a mentőszolgálathoz is.

A termék bevezetésével a koronavírus lelassítása és megfékezése a cég elsődleges célja. Csak azután kezdődhet meg a tömeges, kereskedelmi elérés, miután a kiemelt intézményeknél megfelelő lesz az ellátás.

Hatalmas az igény a fertőtlenítőre, és a Mol Lub Magyarországon belül, hazai alapanyaggal biztosítja ezt. A koronavírus-járvány lelassítása és megfékezése most a legfontosabb cél, ezért az operatív törzzsel együttműködve a járvány elleni küzdelemben fontos szerepet játszó intézményeknek szállítjuk első körben a terméket. Ezután kezdődik meg a kereskedelmi célú kiszállítás is

– mondta Vida Szabolcs, a Mol Lub ügyvezető igazgatója.

A két új termék – a Mol Hygi Fluid kézfertőtlenítő és a Mol Hygi Flow Rapid felületfertőtlenítő – receptúrája a WHO ajánlása alapján készült, amelyeket a Nemzeti Népegészségügyi Központ a helyzetre való tekintettel rekordgyorsasággal vizsgált be és hagyott jóvá. A kézfertőtlenítőhöz szükséges etanolt magyar forrásból szerezte be a Mol Lub, így hazai beszállítótól, hazai cég állítja elő a hazai higiéniás termékeket.

A Mol Hygi fertőtlenítőszer gyártósora a cég almásfüzitői gyárában Fotó: MTI/MOL
Neked ajánljuk
Adomány érkezett a szegedi Covid-osztály dolgozóinak Közös kampány az átoltottság növeléséért A kibocsátás visszatért a koronavírus előtti szintre Süli János: atomenergia nélkül nincs klímavédelem 60 új elektromos busz érkezik jövőre 6 megyeszékhelyre a Zöld Busz Programban
Tovább a forrásra: mediapiac.com
Vissza
Hírfolyam