2020. szeptember 21., Máté, Mirella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ötezernél is több felajánlás érkezett az összefogást segítő weboldalra

Már több mint ötezer felajánlás érkezett a segitunkegymasnak.hu oldalon keresztül: sokan önkéntes munkával, a nagyobb cégek adományokkal segítenek a koronavírus-járvány elleni védekezésben – mondta Révész Máriusz, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetője. 

Többek között az eMAG és az Extreme Digital is csatlakozott a kezdeményezéshez egy 100 ezer maszkot tartalmazó adománycsomaggal. A felajánlott maszkokból 50 ezer darabot a segélyszervezetek használhatnak fel, a többi a fogyatékkal élők ellátását segítő szociális intézményekhez kerül.

A segitunkegymasnak.hu oldalon különféle önkéntes felajánlások tehetők – mint például távoktatás, állatvédelmi segítség, lelkisegély-szolgáltatás, informatikai eszközök vagy éppen ingatlan, szállítási kapacitás, élelmiszerek felajánlása.

A 1357-es adományvonalon (ahol minden hívás vagy SMS 500 Ft támogatást jelent) és a 11711711-22222222 számlaszámon pedig pénzfelajánlással lehet segíteni a karitatív szervezetek munkáját.

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Együnk Egymásért kampány a nélkülözők segítésére Az Alcoa 20 ezer dollárral segíti a védekezést „Alapvetően meg fog az összes rendszerünk változni” Ausztriában már hidrogénüzemű vonattal is lehet utazni Ezért ilyen drágák idén a gyümölcsök
Tovább a forrásra: magyarhirlap.hu
Vissza
Hírfolyam