2020. november 24., Emma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Díjmentes perceket ad a veszélyeztetett korosztálynak a Vodafone

A szolgáltató adatai szerint a 65 évnél idősebb korosztály tagjai jellemzően rövidebb hívásokkal tartják a kapcsolatot szeretteikkel a mostani nehéz időszakban. Az április 6-án éjféltől automatikusan aktivált kedvezményt kifejezetten az ő kommunikációs szokásaikat figyelembe véve alakította ki a Vodafone Magyarország.

A belföldi irányba felhasználható díjmentes 100 perc lebeszélhetőséget az aktiválást követően 90 napig tudják felhasználni az érintett ügyfelek, akiket SMS-ben értesít a szolgáltató.

Emellett a Vodafone már korábban felfüggesztette a feltöltőkártyás ügyfeleket érintő kötelező adategyeztetést a veszélyhelyzet végéig, mivel az idősebb korosztály nagy része a tapasztalatok szerint ezt főként személyesen intézi. A hírközlési törvény szerint a feltöltőkártyás adategyeztetésre legkésőbb az eredeti szerződéskötési dátum egyéves évfordulójáig lenne lehetőség. A határidő elmulasztása a feltöltőkártyás előfizetés törlésével járna, a mostani helyzetben azonban a Vodafone Magyarország elsőként jelentette be, hogy az NMHH-val egyeztetve eltér ettől a folyamattól. Ez azt jelenti, hogy adategyeztetés elmulasztása nem fogja hátrányosan érinteni az ügyfeleket, és senkinek nem fogják emiatt kikapcsolni az igénybe vett szolgáltatást.

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Nemzetközi adományplatformot indított a Continental Autósok gyűjtöttek a salgótarjáni kórház gyermekosztályának A NASA-t is meglepte, mekkora hatással volt a koronavírus a légkör állapotára Pszichológusok ingyenes online előadásokkal segítik a lelki egészség megőrzését a járvány idején Fantasztikus képek egy lápvidékről, ahol idomított kormoránok fogják a halakat (képgalériával)
Tovább a forrásra: mediapiac.com
Vissza
Hírfolyam