2022. augusztus 10., Lőrinc
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Karantén Kantin – 20 sztárséf a koronavírus ellen

3000 forintos jelképes adományért vásárolható meg a 40 receptet tartalmazó, 100 oldalas Karantén Kantin szakácskönyv, amit húsz kedvelt sztárséf jegyez. A különleges digitális kiadványból származó bevételt pedig teljes egészében a frontvonalban dolgozó orvosok és nővérek étkezésére fordítják.

Összefogásunkkal szeretnénk hangot adni annak, hogy mennyire nagyra becsüljük az egészségügyi dolgozók helytállását ebben a nehéz helyzetben, és hogy ebben a bizonytalan időszakban milyen fontos számunkra is az „együtt” kifejezés valódi tartalma 

– írja Mautner Zsófi, az egyik főszervező.

Szakmai partnerük a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, ők a hiteles garancia arra, hogy jó helyre megy a segítség. Alapítványi partnerük pedig a segítő munkában óriási tapasztalattal bíró Budapest Bike Maffia. Az online szakácskönyv gyönyörű dizájnjáért Hitka Viki képzőművész felel.

A 100 oldalas, 40 receptet tartalmazó online szakácskönyvet ide kattintva lehet megvásárolni.

A szakácskönyvben közreműködő séfek: Fördős Zé, Sárközi Ákos, Rácz Jenő, Gáspár Bea, Wossala Rozina, Krausz Gábor, Wolf András, Vomberg Frigyes, Gianni Annoni, Havas Dóra, Marton Adrienn, Pataky Péter, Kovács Lázár, Bernáth József, Steiner Kristóf, Lakatos Márk, Vajda Pierre, Rákóczi Feri, Mautner Zsófi, Jókuti András.

Fotók: streetkitchen.hu
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: streetkitchen.hu
Vissza
Hírfolyam