2022. január 22., Artúr, Vince
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Karantén Kantin – 20 sztárséf a koronavírus ellen

3000 forintos jelképes adományért vásárolható meg a 40 receptet tartalmazó, 100 oldalas Karantén Kantin szakácskönyv, amit húsz kedvelt sztárséf jegyez. A különleges digitális kiadványból származó bevételt pedig teljes egészében a frontvonalban dolgozó orvosok és nővérek étkezésére fordítják.

Összefogásunkkal szeretnénk hangot adni annak, hogy mennyire nagyra becsüljük az egészségügyi dolgozók helytállását ebben a nehéz helyzetben, és hogy ebben a bizonytalan időszakban milyen fontos számunkra is az „együtt” kifejezés valódi tartalma 

– írja Mautner Zsófi, az egyik főszervező.

Szakmai partnerük a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, ők a hiteles garancia arra, hogy jó helyre megy a segítség. Alapítványi partnerük pedig a segítő munkában óriási tapasztalattal bíró Budapest Bike Maffia. Az online szakácskönyv gyönyörű dizájnjáért Hitka Viki képzőművész felel.

A 100 oldalas, 40 receptet tartalmazó online szakácskönyvet ide kattintva lehet megvásárolni.

A szakácskönyvben közreműködő séfek: Fördős Zé, Sárközi Ákos, Rácz Jenő, Gáspár Bea, Wossala Rozina, Krausz Gábor, Wolf András, Vomberg Frigyes, Gianni Annoni, Havas Dóra, Marton Adrienn, Pataky Péter, Kovács Lázár, Bernáth József, Steiner Kristóf, Lakatos Márk, Vajda Pierre, Rákóczi Feri, Mautner Zsófi, Jókuti András.

Fotók: streetkitchen.hu
Neked ajánljuk
Ezernél is több gyerek jutott már árvaságra a járvány miatt – Herczegh Anita a Regőczi Alapítványról Jótékonysági koncerten szólt a dal az idős és beteg zenészekért Eger lesz a tiszta közlekedés magyar mintavárosa? A Földközi-tenger védett területeit is elborító műanyag eredete Tavaly kevesebb autót adott el az Audi, de az elektromos modellek értékesítése kilőtt
Tovább a forrásra: streetkitchen.hu
Vissza
Hírfolyam