2020. május 31., Angéla, Petronella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A kiskunhalasi kórházba is számos adomány érkezett

Több százezer lábzsák, 500 ezer forint az alapítványnak és egy levegőtisztító berendezés. A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház SZTE Oktatókórháza ismét jelentős adományokat kapott. Mindezek mellett rengeteg kisebb felajánlás is érkezik, amelyek többek között a dolgozók étkezését segítik. 

A Material-Plastik eddig is segítette a halasi kórházat, ezúttal 300 ezer darab lábzsákot ajánlott fel, és ezt le is szállította. A Schiszler Pálinkák cégcsoport 500 ezer forintot adományozott a Jobb Műszer, Kevesebb Szenvedés Alapítványnak.

A Tisztaszoba Program is az intézmény segítségére sietett. Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató vette át azt a levegőfürdető berendezést, amely megtisztít egy helyiséget a portól, szennyeződéstől. A gépet a Sürgősségi Betegellátó Osztályon használják majd. Mindezek mellett nem telik el olyan nap, hogy ne érkezne szendvics, sütemény, kávé vagy üdítő a dolgozóknak felajánlásként.

Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató átveszi a levegőfürdető berendezést Fotó: halasmedia.hu
Neked ajánljuk
Karanténkórus járványhelyzet idején Élelmiszer-támogatás a hátrányos helyzetűeknek Nógrádban A természet pusztításával együtt növekszik a járványok kockázata a Földön Rekordszámú új ragadozó szivacsfajra bukkantak Ausztrália partjainál Ha nem rohan el fülünk mellett a madárdal...
Tovább a forrásra: halasmedia.hu
Vissza
Hírfolyam