2021. június 20., Rafael
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A kiskunhalasi kórházba is számos adomány érkezett

Több százezer lábzsák, 500 ezer forint az alapítványnak és egy levegőtisztító berendezés. A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház SZTE Oktatókórháza ismét jelentős adományokat kapott. Mindezek mellett rengeteg kisebb felajánlás is érkezik, amelyek többek között a dolgozók étkezését segítik. 

A Material-Plastik eddig is segítette a halasi kórházat, ezúttal 300 ezer darab lábzsákot ajánlott fel, és ezt le is szállította. A Schiszler Pálinkák cégcsoport 500 ezer forintot adományozott a Jobb Műszer, Kevesebb Szenvedés Alapítványnak.

A Tisztaszoba Program is az intézmény segítségére sietett. Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató vette át azt a levegőfürdető berendezést, amely megtisztít egy helyiséget a portól, szennyeződéstől. A gépet a Sürgősségi Betegellátó Osztályon használják majd. Mindezek mellett nem telik el olyan nap, hogy ne érkezne szendvics, sütemény, kávé vagy üdítő a dolgozóknak felajánlásként.

Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató átveszi a levegőfürdető berendezést Fotó: halasmedia.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Több mint egy évtizede segít a környékbelieknek az edelényi alapítvány Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: halasmedia.hu
Vissza
Hírfolyam