2021. október 16., Gál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Több felajánlást is kaptak a jánoshalmi mentők

A koronavírussal folytatott harcban néhány hivatás képviselői a frontvonalban küzdenek. Ilyenek a mentősök is. Munkájukat megköszönve és támogatva az elmúlt időszakban különféle adományokkal segítették cégek és magánemberek az Országos Mentőszolgálat Jánoshalmi Mentőállomását.

A mélykúti Használt Nyugati Áruk Boltja mosógéppel ajándékozta meg a jánoshalmi mentőket, így nem kell hazavinniük az esetlegesen fertőzött munkaruhát, egy család pedig mosószereket és öblítőket adományozott a mentőknek.

Rencsár László és felesége, Rencsár Tímea támogatásának köszönhetően a szolgálatban lévő életmentőknek egész hónapra biztosított az ebédje. Érkezett továbbá a hónap elején a mentőállomásra egy vízforraló is Horváth Ferenc felajánlásával, a Fornetti sütőipari vállalat pedig péksüteményekkel lepte meg a szakembereket.

A múlt hét elején a jánoshalmi mentőállomás védőfelszerelésének bővítéséhez járult hozzá arcpajzsok adományozásával a Haris Építőanyag Kereskedés. Borota képviselő-testülete pedig egy mikrohullámú sütővel ajándékozta meg szerdán a mentőket, majd a település polgármestere, Kisné Tóth Renáta nagypénteken a szolgálatban lévő mentőknek egy-egy adag halászlével kedveskedett.

Jánoshalma polgármestere, Czeller Zoltán és alpolgármestere, Kovács Zoltán két darab digitális, úgynevezett non contact homlokhőmérőt és pokrócokat adományozott a mentőknek. Továbbá a városvezetők átadták Ádám Ferencné és Huszár Margit helyi őstermelők felajánlásait, a kézzel készített szájmaszkokat és két nagy láda almát a mentőállomás dolgozóinak.

Borota önkormányzata mikrohullámú sütővel lepte meg a mentőket Fotó: Jánoshalma Mentők/baon.hu
Neked ajánljuk
A véradás fontosságára hívták fel a figyelmet a banki dolgozók Ismét önkéntesek jelentkezését várja a Vöröskereszt Egységcsomagokkal segített a Katolikus Karitász Ekkora felületet kellene befedni napelemmel, hogy fedezze az emberiség energiaigényét A közgazdasági szemléletnek át kell alakulnia
Tovább a forrásra: baon.hu
Vissza
Hírfolyam