2022. augusztus 20., István
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Vác környékén is elindult az összefogás az egészségügyért

„Védjük meg orvosainkat, hogy ők is megvédhessenek bennünket!” – fogalmaz a sződligeti civilekből álló lokálpatrióta ZöldLiget Közösség felhívása, amelynek tagjai 200 ezer forint felajánlásával adománygyűjtést kezdtek a váci Jávorszky Ödön Kórháznak.

Fotó: ZöldLIget Közösség

Mint fogalmaznak, az új típusú koronajárvány minden egészségügyben dolgozó honfitársunknak fokozott veszéllyel jár, és nagyfokú kihívások elé állítja őket, ezért arra kérnek minden, a kórház ellátási területén élő magánszemélyt, itt működő vállalkozást és civil szervezetet, hogy lehetőségükhöz mérten támogassák a kezdeményezést. „Mindez nemcsak az egészségügyi dolgozók iránti szolidaritásunkat mutatja meg, de a biztonságos egészségügyi ellátás minden itt élő elemi érdeke is.”

Az adományokat a Jávorszky Ödön Kórház Alapítványának számlaszámára várják, a közlemény rovatba azt kérik írni: Mi is megvédünk Titeket!

Budapest Bank Zrt. 10103898-07271845-00000006

Az alapítvány adószáma: 19174772-1-13

Friss információk: facebook/zoldligetkozosseg

Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: mandiner.hu
Vissza
Hírfolyam