2021. május 17., Paszkál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Példás összefogás Hegykőn

A Fertő-parti község híres a helyiek összefogásáról. Ez most sem változott. A védekezést 500 darab maszk, a digitális oktatást pedig 8 számítógép segíti olyan családoknak, ahol kettő vagy több gyermek van.

Egyre több koronavírus-fertőzött van sajnos Győr-Moson-Sopron megyében is. A veszélyhelyzetre mindenhol fel kell készülni, így van ez Hegykőn is. Az összefogásban és a közösség építésében mindig élen járt a település. Ezt mutatja, hogy a Hegykői Mezőgazdasági Zrt., valamint dr. Varga Gábor elnök-igazgató és családja 500 darab maszkot adományozott településünk lakóinak, így csökkentve a fertőzésveszélyt.

Nyolc család kapott számítógépet a digitális oktatáshoz Fotók: Hegykő község Facebook oldala

A község azonban a nagycsaládosokra is gondolt. A Velux cégcsoport alapítványának (Employee Foundation of the VKR Group) támogatásával beszerzett 8 darab laptopot (egérrel és mikrofonos fejhallgatóval) azoknak a jelentkezőknek ítélték oda, akiknek családjában kettő vagy több gyermek is részt vesz iskolai oktatásban. Az eszközöket pénteken átvehették a családok.

Neked ajánljuk
Segítség a jászberényi kórház dolgozóinak Önkéntesként segített Ember Márk A természetre is fenyegetést jelent a járványhulladék Ember egy kutyáért, emberek egymásért (videó) Megérkezett a Tesla Magyarországra
Tovább a forrásra: sopronmedia.hu
Vissza
Hírfolyam