2020. november 26., Virág
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Közel 20 ezer védőmaszkot szállított ki a Budapest Chapter

Motoros összefogással 18 900 db védőmaszk került kiszállításra országszerte a Magyar Református Szeretetszolgálat adományának köszönhetően: állami, egyházi és civil fenntartású szociális intézményekbe, idősotthonokba, fogyatékkal élőket és hátrányos helyzetűeket ellátó intézményekbe. 

Nehéz időkben összefogásra van szükség. Tudják ezt a harley-sok is, akik már több alkalommal is bizonyították, hogy készek a jó ügy mögé állni, ezúttal a koronavírus-járvány elleni küzdelemben vállaltak aktív szerepet.

Harley-Davidson vasparipáikkal összesen 18 900 darab védőmaszkot szállítottak ki országszerte állami, egyházi és civil fenntartású szociális intézményekbe, ahol már nagyon várták a védekezéshez szükséges eszközöket. A maszkokat a Magyar Református Szeretetszolgálat ajánlotta fel az intézmények számára.

Budapest, Gödöllő, Üllő, Derecske, Őrbottyán, Tápiószentmárton, Nyíregyháza, Nyírtelek, Debrecen, Nyíradony, Borsodivánka, Miskolc, Mohács, Pécs – a Harley-Davidson Budapest Chapter tagjai, közel 20 motoros 3610 kilométert megtéve járták be az országot, és összesen 25 intézménybe sikerült eljuttatniuk a védőeszközöket.

Fotó: harley.hu
Neked ajánljuk
Autósok gyűjtöttek a salgótarjáni kórház gyermekosztályának Több mint nyolcvanezer üveg Béres-cseppet kaptak a pedagógusok Fenntartható és szolidáris gazdaság megteremtését sürgette Ferenc pápa Komoly veszélyt jelentenek az özönnövények az őshonos gyepes élőhelyekre Olvasnivalóval könnyíti a járványhelyzetet két könyvkiadó
Tovább a forrásra: harley.hu
Vissza
Hírfolyam