2020. május 31., Angéla, Petronella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ezer gyermek kapott édességcsomagot Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

A Magyar Vöröskereszt korábban nem tapasztalt mértékben kap felajánlásokat közösségek és a vállalatok részéről. A Mondelez Hungária Kft. például Milka termékeket adományozott a szervezet részére, amelyekkel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében szereztek örömet a legkisebbeknek.

Az adományt a gyermekétkeztetésben részt vevő közel 1000 gyermek részére a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetének munkatársai osztották ki. 

A napjainkban fennálló veszélyhelyzetben minden apró gesztus, segítő kéz, felajánlás és adomány nagyon sokat jelent az itt élő közösség számára. Köszönet illeti valamennyi magánszemélyt, intézményt, szervezetet és vállalkozást, akik a társadalmi felelősségvállalás jegyében minden alkalmat megragadnak, hogy segíthessenek.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Karanténkórus járványhelyzet idején Élelmiszer-támogatás a hátrányos helyzetűeknek Nógrádban A természet pusztításával együtt növekszik a járványok kockázata a Földön Népszerűbb a magyar élelmiszer: többen fordultak a hazai termelőkhöz a járvány alatt Látványosan gyengül a Föld mágneses mezeje (videóval)
Tovább a forrásra: nyiregyhaza.hu
Vissza
Hírfolyam