2020. október 29., Nárcisz
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Korábbi kollégákat segít a Garzon Baráti Kör

Az ismert fehérvári bútoripari cég hosszú évek múltán sem feledkezett meg egykori dolgozóiról, a járványhelyzetben is segítséget nyújtanak a nyugdíjas kollégáknak.

Az egyesület tagjai a Garzon Bútor egykori alkalmazottai, javarészt már nyugdíjaskorúakból alakult a társaság. A járványhelyzet kialakulása után néhány nappal máris megkereste az egyesületet az egykori munkahelyük jelenlegi vezetője, aki a cég nevében 200 000 forintos felajánlással segítette az egyesületet, hogy az idős, egyedülálló tagoknak ebédet tudjanak szállíttatni.

Klér Zoltánné, a baráti kör elnökhelyettese Fotó: a család

– Nagyon örültünk a felajánlásnak, nem gondoltuk, hogy e nehéz időszakban vissza tudnak nyúlni az egykori dolgozókhoz, és van lehetőségük segíteni – mesélte Klér Zoltánné, a Garzon Baráti Kör elnökhelyettese, aki elmondta, a felajánlással a 70 tagú egyesületből 6 személy egyhavi ebéd­ellátását tudták fedezni. Nagy Lajos, a cég vezérigazgatója saját forrásából szintén támogatta a baráti kört. Így az egyesület költségvetésével együtt 3 hónapig biztosított hat idős ember ebédellátása.

Neked ajánljuk
Adomány a Vöröskeresztnek Maszkot fel! Kampányt indított az RTL a maszkviselés népszerűsítéséért A jövő év elején terjesztik az Országgyűlés elé az új nemzeti környezetvédelmi programot Ilyen lett a Harley-Davidson első elektromos biciklije
Tovább a forrásra: feol.hu
Vissza
Hírfolyam