2022. július 1., Annamária, Tihamér
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A magyarországi Marriott szállodák is összefogtak a koronavírus ellen

A Budapest Marriott Hotel, a Courtyard by Marriott Budapest CityCenter, a Ritz Carlton Budapest és a Four Points by Sheraton Kecskemét több mint ezer textíliát, törölközőt, ágyneműhuzatot, szobapapucsot és higiéniai termékeket ajánlott fel a Szent László Kórház és a Bács-Kiskun Megyei Kórház részére.

A tárgyi adományok összértéke meghaladta a 2,5 millió forintot. A szállításban a Hertz Autókölcsönző nyújtott segítséget.

A koronavírus-járvány az Országos Mentőszolgálat mindennapos munkáját is jelentősen megnehezíti. A járványhelyzet időszakában is üzemelő Budapest Marriott Hotel által felajánlott textíliákból a Masszi 21 Szabóság karitatív munkájának köszönhetően 130 db lepedő készült el a koronavírusos betegeket szállító mentőautókba, amelynek összértéke eléri az 1 millió forintot.

A szálloda DNB Budapest étterme is bekapcsolódott a jótékonysági megmozdulásokba: minden húsvéti megrendelés után 1300 forinttal támogatta az Országos Mentőszolgálat munkáját. Ezenfelül heti 50 adag csirkepaprikás elkészítését és kiszállítását vállalta a Szent László Kórház és az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet egészségügyi dolgozói számára.

Ebben a Fabri Tours ajánlotta fel partnerségét. A Four Points by Sheraton Kecskemét 100 adag meleg ételt osztott ki a szociálisan rászorulóknak a Boldog Karol Wojtyla Barátság Központban a húsvéti ünnepek alatt.

Fotó: Budapest Marriott Hotel/turizmus.com
Neked ajánljuk
Idén is lehet fürdeni a Dunában Budapesten Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: turizmus.com
Vissza
Hírfolyam