2021. május 19., Ivó, Milán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Segélycsomagokat juttat célba a Heineken

1500 palack Sertőtlenítőt, azaz különleges fertőtlenítőszert adományozott a Heineken Hungária az Ökumenikus Segélyszervezetnek, emellett országos logisztikai kapacitásával is segíti a szervezet munkáját.

Pálfalvi Márta, a Heineken Hungária vállalati kapcsolatok igazgatója elmondta, hogy a speciális módon előállított fertőtlenítőszer mellett Európa egyik legnagyobb sörgyártója országos logisztikai kapacitását is felajánlja. Ezzel az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Segélyközpontjának munkáját, például az itt összeállított adománycsomagok országos kiszállítását segítik. A vállalat dolgozói közül sokan jelentkeztek önkéntesnek erre a feladatra. A soproni márka ezenfelül 2 millió forinttal járul hozzá a krízis idején fellépő kihívások leküzdéséhez, továbbá nagy mennyiségű, az élelmiszercsomagokba elhelyezhető alkoholmentes radler italt is felajánlanak – tette hozzá Pálfalvi Márta.

Fotó: Fekete Dániel / MÖS

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója példaértékűnek nevezte a vállalat évek óta tartó elkötelezett támogatását, kiemelve: „A hosszú távú együttműködések mellett most felértékelődik a gyors, kézzelfogható segítségnyújtás is. A csomagok célba juttatásának átvállalásával azt is lehetővé teszi a Heineken, hogy még több rászorulónak segítsünk.”

Az Ökumenikus Segélyszervezet a járványhelyzetben sem engedi el a rászorulók kezét, sőt számos rendkívüli feladatot is ellát. A segélyszervezet járványhelyzetben is zajló munkáját, illetve rendkívüli feladatait otthonról is lehet támogatni: bankkártyás adományozással a www.segelyszervezet.hu oldalon és a 11705008-20464565 számlaszámon „koronavírus” megjelöléssel. A 1357-es adományvonal tárcsázásával hívásonként 500 forinttal a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsba tartozó 6 nagy magyarországi karitatív szervezet munkáját lehet támogatni.

Neked ajánljuk
Segítség a jászberényi kórház dolgozóinak Önkéntesként segített Ember Márk A természetre is fenyegetést jelent a járványhulladék Az emberiség nagy céljai egymást támogatva is teljesülhetnek Szabadtéri és online kiállításon is megcsodálhatjuk Máté Bence alkotásait
Tovább a forrásra: mediapiac.com
Vissza
Hírfolyam