2020. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Koronavírus miatt bajban lévő embereken segít az új jótékonysági podcast

A Tiszteletjegy című interjúsorozatban olyan emberekkel interjúznak, akiket nehéz helyzetbe hozott a koronavírus-járvány. Az interjúk segítségével közösségi adományokat gyűjtenek az érintetteknek, akik maguk is bekapcsolódnak azután a munkába, mert ők készítik a következő interjút egy másik érintettel.

Az új podcastműsor Szente Krisztián (vlogger) és Para-Kovács Imre (újságíró és rádiós műsorvezető) közös ötletén alapszik: jótékonysági célú interjúsorozatukban olyan interjúalanyokkal beszélgetnek, akik a járvány miatt kialakult helyzetben, sok problémával találják szembe magukat (tudósok, művészek, újságírók, vállalkozók).

A beszélgetésekről készült hanganyagok a Patreonon három euróért hallgathatók meg. Az így összegyűlt teljes összeget az interjúalany kapja meg. A következő műsorban azután az interjúalanyból lesz a kérdező, és így tovább. Ez lehetővé teszi az interjúlánc kialakulását.

Fotó: Pixabay
Neked ajánljuk
Az Alcoa 20 ezer dollárral segíti a védekezést Tizennyolcmilliós segítséget adtak a tanévkezdéshez a reformátusok „Alapvetően meg fog az összes rendszerünk változni” Pusztító viharok, súlyos áradások: gátat kell szabni a károsanyag-kibocsátásnak Gigantikus tetőkert épül Párizsban
Tovább a forrásra: media1.hu
Vissza
Hírfolyam