2020. május 28., Csanád, Emil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Mázsaszám kapja a segítséget a Nyíregyházi Állatpark

Közösségi oldalán köszönte meg a Nyíregyházi Állatpark vezetése a rendkívüli helyzetben hozzájuk érkező adományokat, és azoknak is köszönetet mondtak, akik vásárolják a segítőjegyeket. Arról is tájékoztatnak, hogy a segítőjegy és az 1%-ok felajánlása mellett több ízben pénzadomány is érkezett a számlájukra.

A tárgyi felajánlások között a korábban már megszokott, a környék élelmiszerláncainak értékesítésből kivont zöldség és gyümölcs mellett ez idáig 1 kamion széna, 1 kamion szalma, több mázsa búza, köles és kukorica, papagájeleség, 20 mázsa zöldség és gyümölcs érkezett. Ezek magánszemélyek, cégek és önkormányzatok felajánlásai.

Ezeknek az adományoknak igen nagy hasznát veszik, hiszen naponta 4-5 mázsa zöldség és gyümölcs, 1 mázsa hús, 5-6 mázsa táp és szemestakarmány, valamint 3-4 mázsa széna fogy el.

Fotó: szabolcsihir.hu
Neked ajánljuk
Ahol nagy a szükség, közel a segítség A Coca-Cola is a Magyar Vöröskeresztet támogatja Fertőtlenítő konténerrel segítettek a kiskunhalasi kórháznak A luxusmárkák is lépnek a fenntarthatóság felé Lencse és játék: adományok debreceni családoknak
Tovább a forrásra: szabolcsihir.hu
Vissza
Hírfolyam