2020. szeptember 28., Vencel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fertőtlenítő konténerrel segítettek a kiskunhalasi kórháznak

Első szóra segített a kiskunhalasi Térváz Kft. a Semmelweis Kórháznak és az Országos Mentőszolgálatnak, amikor megkeresést kaptak egy konténer és egy külső folyosó legyártására. A felajánlással hálájukat is ki akarták fejezni azoknak, akik nap mint nap áldozatos munkát végeznek.

Egy szép összefogásnak és egy nemes felajánlásnak köszönhetően készült el a kiskunhalasi járványkórház területén a mentőautók fertőtlenítésére szolgáló hely, ahová egy konténert is telepítettek. Ezzel párhuzamosan egy külső folyosót is legyártott a kiskunhalasi Térváz Kft., amelyet szintén ingyenesen bocsátott a kórház rendelkezésére. 

A fertőtlenítőhelyet megtekintette dr. Pápai György, az Országos Mentőszolgálat orvosigazgatója és dr. Zentay Attila régióvezető főorvos is. Dr. Szepesvári Szabolcs, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház főigazgatója a felajánlás kapcsán kiemelte, hogy a helyszín kiválasztását és a szakmai egyeztetéseket követően keresték meg a halasi vállalkozást, amelynek vezetése első szóra igent mondott.

Úgy gondoltuk, hogy ezzel a felajánlással is ki tudjuk fejezni a hálánkat a kórházi dolgozóknak, a mentőknek, akik nap mint nap áldozatos munkát végeznek. Mi ilyen formában tudtunk segíteni, és szívesen tettük

– tette hozzá Tóth Ferenc, a Térváz Kft. tulajdonos-ügyvezetője. 

Fotó: halasmedia.hu
Neked ajánljuk
Kézfertőtlenítő gépek adományból Suliindító buli helyett adományosztás Gyulán Tizennyolcmilliós segítséget adtak a tanévkezdéshez a reformátusok A húsevő növények negyedét kihalás fenyegeti Félredobott plasztikból is készülhet luxuskaróra
Tovább a forrásra: halasmedia.hu
Vissza
Hírfolyam