2020. május 28., Csanád, Emil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fertőtlenítő konténerrel segítettek a kiskunhalasi kórháznak

Első szóra segített a kiskunhalasi Térváz Kft. a Semmelweis Kórháznak és az Országos Mentőszolgálatnak, amikor megkeresést kaptak egy konténer és egy külső folyosó legyártására. A felajánlással hálájukat is ki akarták fejezni azoknak, akik nap mint nap áldozatos munkát végeznek.

Egy szép összefogásnak és egy nemes felajánlásnak köszönhetően készült el a kiskunhalasi járványkórház területén a mentőautók fertőtlenítésére szolgáló hely, ahová egy konténert is telepítettek. Ezzel párhuzamosan egy külső folyosót is legyártott a kiskunhalasi Térváz Kft., amelyet szintén ingyenesen bocsátott a kórház rendelkezésére. 

A fertőtlenítőhelyet megtekintette dr. Pápai György, az Országos Mentőszolgálat orvosigazgatója és dr. Zentay Attila régióvezető főorvos is. Dr. Szepesvári Szabolcs, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház főigazgatója a felajánlás kapcsán kiemelte, hogy a helyszín kiválasztását és a szakmai egyeztetéseket követően keresték meg a halasi vállalkozást, amelynek vezetése első szóra igent mondott.

Úgy gondoltuk, hogy ezzel a felajánlással is ki tudjuk fejezni a hálánkat a kórházi dolgozóknak, a mentőknek, akik nap mint nap áldozatos munkát végeznek. Mi ilyen formában tudtunk segíteni, és szívesen tettük

– tette hozzá Tóth Ferenc, a Térváz Kft. tulajdonos-ügyvezetője. 

Fotó: halasmedia.hu
Neked ajánljuk
Otthon maradásra és kertészkedésre biztatnak Ahol nagy a szükség, közel a segítség A Coca-Cola is a Magyar Vöröskeresztet támogatja A luxusmárkák is lépnek a fenntarthatóság felé Lencse és játék: adományok debreceni családoknak
Tovább a forrásra: halasmedia.hu
Vissza
Hírfolyam