2021. május 7., Gizella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Különleges felajánlást kaptak a méhészektől az egészségügyi dolgozók

Kétezer kilogramm mézet adott az Országos Mentőszolgálat munkatársainak, valamint a Szent László és Korányi Kórház egészségügyi dolgozóinak az önkéntességet és adományozást koordináló kormányzati akciócsoport, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület és az Agrármarketing Centrum.

A méz átadásakor Bross Péter, az OMME elnöke azt hangsúlyozta, hogy a mézfogyasztás fontos szerepet játszik az immunrendszer erősítésében, majd a magyar méhészek nevében megköszönte az egészségügyi dolgozók munkáját.

Révész Máriusz, az akciócsoport vezetője úgy fogalmazott: az emberek felismerték, hogy minden magyar felelős minden magyarért, és olyan társadalmi összefogás jött létre, amelynek során „mindenki a bajba jutott honfitársaink segítségére siet, illetve támogatja azokat, akik a járvány elleni védekezés első sorában teljesítenek szolgálatot”.

Ondré Péter, az AMC ügyvezetője örömét fejezte ki, hogy ilyen módon hozzájárulhatnak a járvány elleni küzdelemhez, és támogathatják a frontvonalban dolgozókat.

Bross Péter, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke mézet ad át Győrfi Pálnak, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének, mellettük Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetője és Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. ügyvezetője  Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Neked ajánljuk
Összefogás Kisvárdán a helyi egészségügyi dolgozókért Kulturális dolgozók végeznek önkéntes munkát a ceglédi kórházban Covid-támogatást igényelhetnek győri egyetemisták Szezonális térkép – A helyi zöldség és gyümölcs egészségesebb Egy egész város fogott össze a tiszakécskei családért
Tovább a forrásra: magyarhirlap.hu
Vissza
Hírfolyam