2020. november 27., Virgil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Itthon is segít a LEGO Csoport

A LEGO Csoport és a LEGO Alapítvány 50 millió dollárral támogatja a koronavírus által érintett gyermekeket. Az összeg egy részét a helyi közösségeik már létező és új partnereinek ajánlják fel, hogy segítsék az érintett gyerekek alapvető ellátásának támogatását. Magyarországon kórházban lévő gyerekeknek segítenek.

Amigos – Magyarország

Fotó: mediapiac.com

Az Amigos ritka, örömteli pillanatokat szerez a magyarországi kórházak fiatal pácienseinek. Az alapítványt egyetemista diákok működtetik, akik a látogatások során segítik a gyerekeket a nyelvtanulásban és a lecke elkészítésében, a közös készségfejlesztő játék mellett pedig egy kis figyelmességgel is meglepik őket. Mivel a jelenlegi korlátozások tiltják a kórházakba való belépést, a LEGO Csoport adománya segített az Amigos Online létrehozásában. Így az önkéntesek online tarthatják a kapcsolatot kis pártfogoltjaikkal, és együtt játszhatnak, tanulhatnak és nevethetnek még ezekben a nehéz időkben is. A projekt fontos része, hogy minél több helyen érvényesülhessen a támogatás, így a Mosoly Alapítvánnyal együttműködésben, szakképzett terapeutákkal szélesíti és erősíti a két szervezet az elért hatást.

Neked ajánljuk
Önkéntesekkel segít a Vöröskereszt a szűrőpontokon Négyezer maszkot adotmányozott a Videoton Kaposvárnak Felajánlotta a szállodáját a járvány frontvonalában dolgozóknak Hulladékból villanyautó Az online térbe költözik a családszervezetek adventi gyűjtése is
Tovább a forrásra: mediapiac.com
Vissza
Hírfolyam