2022. január 28., Karola, Károly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Maszkárverés a Nevetnikék Alapítvány javára

Igazi pécsi maszkmesterművekre licitálhatunk egy jó ügyért. A koronavírus miatt kialakult krízishelyzetre való tekintettel indította el a Varrj Maszkot Mozgalmat Kozarics Viktor pécsi menyasszonyiruha-tervező. A csapat az önkéntes maszkvarrás mellett most különleges aukcióval is jelentkezik. 

Igazi pécsi összefogás jellemzi a Varrj Maszkot Mozgalom munkáját: egy pécsi menyasszonyiruha-tervező kezdeményezésére, helyi önkéntesek segítségével ingyenes védőmaszkokat varrnak egészségügyi dolgozóknak és magánszemélyeknek. A csoport már több mint 8000 maszkot készített el és osztott szét.

Mindemellett egy különleges tíznapos árverésen most egyedi darabokra is licitálhatunk, a bevételt pedig a beteg gyermekek és felnőttek gyógyulását segítő Nevetnikék Alapítvány javára fordítják majd.

A licit a mozgalom Facebook-oldalán zajlik, május 10. és 20. között

Ismert pécsiek is népszerűsítik a licitet: többek között Iványi Dalma, De Blasio Domenico, Uhrik Teodóra, Köles Ferenc és Matta Lóránt Fotó: baranyavar.hu
Neked ajánljuk
Közel 40 milliót gyűjtött a Lidl a Semmelweis Egyetemnek Béres Cseppet kaptak az egészségügyi dolgozók Jótékonysági futás a koronavírusban elhunyt kismama családjáért Érdekes animáció készült arról, hogyan lélegzik a Föld (videóval) Ismét előkelő helyen végzett a fenntarthatósági listán a Schneider Electric
Tovább a forrásra: baranyavar.hu
Vissza
Hírfolyam