2020. december 6., Miklós
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Huszonegy tonna adományt kapott a Magyar Vöröskereszt

Huszonegy tonna egészségügyi, higiéniai, babaápolási és háztartási terméket tartalmazó adomány érkezett a Magyar Vöröskeresztnek a Papp László Budapest Sportarénába – közölte a szervezet az MTI-vel.

A közlemény szerint a szervezet a mintegy 24 millió forint értékű adományt rászoruló családoknak és saját intézményeibe, családok átmeneti otthonaiba és hajléktalanellátókba juttatja el országszerte.

Török Diána, a Magyar Vöröskereszt vállalati kapcsolatokért és adománykezelésért felelős szakmai vezetője háláját fejezte ki az adományért, hozzátéve, hogy az elmúlt másfél hónapban csaknem százezer rászorulónak segítettek.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A szervezet áprilisban kapta meg védő- és fertőtlenítő eszközök, valamint a beérkező adományok raktározására a Papp László Budapest Sportarénát, amelybe ez az adomány érkezett először az egyik, mindennapi fogyasztási cikkeket gyártó multinacionális vállalat jóvoltából.

Neked ajánljuk
Önkéntesekkel segít a Vöröskereszt a szűrőpontokon Étellel segítik a rászorulókat Segítenek a műegyetemi hallgatók Önkéntes egyetemisták járvány idején Az Audi is eurómilliárdokat költ az elektromobilitásra
Tovább a forrásra: origo.hu
Vissza
Hírfolyam