2021. május 7., Gizella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Adományok a salgótarjáni idősotthon lakóinak

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Salgótarjáni Lokálpatrióta Egyesület védőfelszereléseket és fertőtlenítőszereket adományozott csütörtök délelőtt a Baglyaskő Idősek Otthona Füleki úti intézményének.

Az egyesület tagjai minden ápolóknak orvosi textíliából készült maszkot és gumikesztyűt adtak át. Emellett 30 liter fertőtlenítőszerrel és további 15 liter folyékony szappannal látták el az ott dolgozókat, az otthon lakóit pedig közel 40 csomag rágcsálnivalóval lepték meg.

– A saját logós termékek eladásából befolyt összeget fordítottuk erre a kis adományra. Kis emberek vagyunk mi is, de tenni próbálunk, mert ebben a helyzetben minden apró segítségre szükség van – hangsúlyozta Simon Gyula, az egyesület elnöke.

Segélycsomagokkal támogatják az időseket a tarjáni lokálpatrióták Fotó: Hegedűs Márk

Mint mondta, az idősek védelme érdekében elsősorban az őket ellátó személyzetet kell óvni a kórokozókkal szemben, így esett a választásuk az otthonra. Az egyesületi tagok az intézmény előtt adták át az adományt, amit az otthon lakói és a dolgozók is nagy örömmel fogadtak.

Neked ajánljuk
Segítség a jászberényi kórház dolgozóinak Önkéntesként segített Ember Márk A természetre is fenyegetést jelent a járványhulladék Szezonális térkép – A helyi zöldség és gyümölcs egészségesebb Egy egész város fogott össze a tiszakécskei családért
Tovább a forrásra: nool.hu
Vissza
Hírfolyam