2021. január 22., Artúr, Vince
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Birkózók támogatták az állatmenhelyet

Orosházán, a Szikhát Kutyamenhelyen mindig elkél a segítség. Ezt az Orosházi Birkózó Egyesület is így gondolta, ezért május 14-én személyesen látogattak ki hozzájuk, hogy támogatásukkal és egy kisebb tápadománnyal segítsék a kutyákat.

– A mezőgazdasági cégemben sok időt töltök anyagbeszerzéssel, és nagy örömömre szolgál, hogy újra kinyitott Orosházán a Vasex Kft. Ott minden egyes vásárlás alkalmával találkozom a Szikhát Kutyamenhely adományozó dobozával, melybe akárki bele tud dobni egy kisebb összeget, ezzel is segítve a menhely fenntartását – mesélte Dominkó Zsolt, az Orosházi Birkózó Egyesület elnöke.

A Szikhát Kutyamenhelyre nézett ki május 14-én az Orosházi Birkózó Egyesület Fotó: Palcsek István

Innen jött az ötlet, hogy a birkózócsapat is szeretne támogatással és egy kisebb tápadománnyal hozzájárulni ahhoz, hogy a Szikhát Kutyamenhely megfelelő módon működjön. Május 14-én ezért személyesen látogatták meg a menhely mintegy 180 négylábú lakóját.

– 100 kilogrammnyi kutyatápot hoztunk ki ide a Szikhátra. Jelenleg 180 kutya van itt a telephelyen, és napi 60-70 kiló a fogyasztásuk. Egy pici-pici morzsát tettünk hozzá, mégis nagy örömükre szolgált, és számunkra is nagy öröm, hogy segíthettünk – nyilatkozta Dominkó Zsolt.

A menhelynek jelenleg mintegy 180 lakója van Fotó: Palcsek István

Berke Boglárka, a Szikhát Menhely telepvezető-helyettese elmondta, hogy a birkózókra már többször is számíthattak, nem először kaptak segítséget az egyesülettől.

– Mindig jól jön a segítség, szerencsére folyamatosan érkeznek adományok a jelenlegi nehezebb időszakban is, amiért nem győzünk elég hálásak lenni. Köszönjük szépen mindenkinek – tette hozzá.

Neked ajánljuk
Felajánlások a kalocsai mentőknek Segítség az egészségügyi dolgozóknak Visszaadják, amit kaptak Nyereményjátékkal biztat újrahasznosításra a Coca-Cola Megkezdődött a francia kormány elleni klímaper
Tovább a forrásra: oroscafe.hu
Vissza
Hírfolyam