2020. december 2., Melinda, Vivien
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az Országos Mentőszolgálat munkatársait támogatja a MÁV-START

Másfél millió forint összegben élelmiszert, valamint tíz darab 210 literes hűtőszekrényt ajánlott fel a vasúttársaság az Országos Mentőszolgálat emberfeletti munkát végző munkatársainak, megköszönve és elismerve a járványhelyzet során végzett erőfeszítéseiket.  

A Magyar Államvasutak szolgáltatása sem állt le a veszélyhelyzet kihirdetése után, a vonatközlekedés zavartalan, naponta mintegy 3100 szerelvény indul. A vasúttársaság március végétől az egészségügyi dolgozók közlekedését azzal is segíti, hogy járataikon ingyenesen utazhatnak. 

Kerékgyártó József, a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója elmondta: „A vasúttársaság a mostani felajánlásával is köszönetet mond az egészségügyben dolgozóknak. Tiszteletünk és elismerésünk jeléül pedig az Országos Mentőszolgálat elődjéről, a Budapesti Önkéntes Mentőegyesület alapítójáról, Kresz Gézáról a közeljövőben elnevezünk egy IC-vonatot.”

Az átadáson Kerékgyártó József, a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója  (középen) is köszönetet mondott az Országos Mentőszolgálat munkatársainak Fotó: MÁV-START
Neked ajánljuk
Süteménnyel és gyümölccsel lepték meg a debreceni mentőket Orvosi eszközökkel támogatja az egészségügyet a MOB és a Magyar Vöröskereszt Maszkok adományozásával segítenek Az EU üvegházhatásúgáz-kibocsátása az elmúlt három évtizedben mért legalacsonyabb szintre csökkent 2019-ben A Hyundai leállítja a benzines és dízeles modelljei forgalmazását Norvégiában
Tovább a forrásra: orientpress.hu
Vissza
Hírfolyam