2020. szeptember 24., Gellért, Mercédesz
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az Országos Mentőszolgálat munkatársait támogatja a MÁV-START

Másfél millió forint összegben élelmiszert, valamint tíz darab 210 literes hűtőszekrényt ajánlott fel a vasúttársaság az Országos Mentőszolgálat emberfeletti munkát végző munkatársainak, megköszönve és elismerve a járványhelyzet során végzett erőfeszítéseiket.  

A Magyar Államvasutak szolgáltatása sem állt le a veszélyhelyzet kihirdetése után, a vonatközlekedés zavartalan, naponta mintegy 3100 szerelvény indul. A vasúttársaság március végétől az egészségügyi dolgozók közlekedését azzal is segíti, hogy járataikon ingyenesen utazhatnak. 

Kerékgyártó József, a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója elmondta: „A vasúttársaság a mostani felajánlásával is köszönetet mond az egészségügyben dolgozóknak. Tiszteletünk és elismerésünk jeléül pedig az Országos Mentőszolgálat elődjéről, a Budapesti Önkéntes Mentőegyesület alapítójáról, Kresz Gézáról a közeljövőben elnevezünk egy IC-vonatot.”

Az átadáson Kerékgyártó József, a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója  (középen) is köszönetet mondott az Országos Mentőszolgálat munkatársainak Fotó: MÁV-START
Neked ajánljuk
Kézfertőtlenítő gépek adományból Suliindító buli helyett adományosztás Gyulán Tizennyolcmilliós segítséget adtak a tanévkezdéshez a reformátusok ENSZ-közgyűlés: Brazília kikéri magának, Kína elkötelezett a klímavédelem mellett Elindult az illegális hulladék felszámolására indított program kistelepülési szakasza
Tovább a forrásra: orientpress.hu
Vissza
Hírfolyam