2021. január 27., Angelika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Facebooks Shops: új lehetőség nyílik az online értékesítésben

A koronavírus-járvány által okozott rendkívüli helyzetben világszerte számos kisvállalat küzd a fennmaradásáért, sokuk a túlélés érdekében most vált át online kereskedelemre. A Facebook új szolgáltatása nagy segítség lehet számukra a termékeik értékesítésében.

A Facebook Shops használatával a vállalkozások egyszerűen hozhatnak létre olyan online boltot, amelyet mind a Facebookról, mind pedig az Instagramról elérhetnek a felhasználók. A facebookos üzlet létrehozása a vállalkozás méretétől függetlenül ingyenes, és egyáltalán nem bonyolult: a vállalkozásoknak meg kell adniuk, milyen típusú termékeket szeretnének árusítani, be kell állítaniuk a színeket, fel kell tölteniük egy borítóképet, és már ki is tudják szolgálni az internetes vásárlókat.

Maguk a vásárlók a Facebook Shopokhoz a vállalkozások oldalain, illetve Instagram-profiljukon keresztül férhetnek hozzá, de hirdetésekben és Insta Storykban is találkozhatnak vele, ahonnan közvetlenül módjuk van az adott bolt teljes kínálatát átböngészni, vagy későbbre elmenteni egy-egy érdekes terméket anélkül, hogy ehhez el kellene hagyni a Facebookot vagy az Instagramot.

A Facebook Shops bevezetése a napokban vette kezdetét, az új funkció széles körben a következő hónapok során lesz elérhető.

Kép: Facebook
Neked ajánljuk
Speciális ajándékcsomagok a rászorulóknak Kampány az egészségügyben dolgozókért Játékokkal tették szebbé a honvédek az ünnepet a beteg gyerekek számára Szolárcserép vagy hagyományos napelem? Folytatódhat az afrikai nagy zöld fal építése
Tovább a forrásra: mediapiac.com
Vissza
Hírfolyam