2021. január 21., Ágnes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Új kampány a hazai termékek védelmében

Már több mint ötven cég csatlakozott a Magyar Termék Nonprofit Kft. itthon előállított termékek vásárlására ösztönző mozgalmához. A Magyar Termék védjegyrendszert működtető cég által március végén útjára indított „Vedd a hazait! Védd a hazait!” akció most maszkos plakátkampányba kezd. 

Az eltelt hetek alatt több mint ötven társaság kezdte el használni és népszerűsíteni a #veddahazait akció emblémáját és szlogenjét, köztük számos közismert, meghatározó hazai élelmiszergyártó és áruházlánc. A csatlakozók száma napról napra gyarapszik, egyre több cég reklámjaiban, termékein, honlapján és közösségi oldalán látható a #veddahazait, sok magánszemély is támogatja a kezdeményezést a Facebook-profilképe keretének beállításával – derült ki a Magyar Termék Nonprofit Kft. beszámolójából.

A kampány most 20 cég bevonásával még látványosabban folytatódik. A legforgalmasabb fővárosi megállókban maszkkal fedett plakátokon buzdítanak arra, hogy „Vedd a hazait! Védd a hazait!”. 

A #veddahazait kezdeményezés továbbra is nyitott, bárki csatlakozhat, aki egyetért a céljaival. Arra ugyanakkor a nonprofit cég figyel, hogy a termékeik népszerűsítésére csak olyanok használhassák a #veddahazait szlogenjét és emblémáját, akik valóban hazai gyártást, szolgáltatást folytatnak, illetve támogatják a hazai áruk piacra jutását.

A Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője, Benedek Eszter szerint a járvány miatt kialakult helyzetben bárkinek lehetősége van segíteni a másikon, hiszen minden egyes vásárlási döntéssel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy közösségünk tagjai megőrizhessék a munkahelyüket, jövedelmüket.

Forrás: YouTube/A magyar a nyerő
Neked ajánljuk
Visszaadják, amit kaptak Kórházi dolgozóknak sütnek a diákok Alpolgármesterek önkénteskedtek a mentőállomáson A metánkibocsátás vizsgálatával támogatja a klímavédelmi erőfeszítéseket a SpaceX 8 autó villámtölthető egyszerre a MOL Plugee balatonlellei töltőin
Tovább a forrásra: mediapiac.com
Vissza
Hírfolyam