2021. május 7., Gizella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Magyar sztárokkal közösen segít az UNICEF

Ismert emberek is csatlakoztak az UNICEF Magyarország adománygyűjtő programjához. Többek között Béres Alexandra, D. Tóth Kriszta, Mihalik Enikő, Orvos-Tóth Noémi, az On the Spot alkotói és Nyáry Krisztián vállalta, hogy különleges élménnyel, beszélgetéssel ajándékozzák meg azokat, akik jótékonysági sorsjegyet vásárolnak.

Az adományozók a játékban való részvétellel segítik az UNICEF legnehezebb helyzetben lévő gyerekekért végzett munkáját. A program oldalán mindenki kiválaszthatja, hogy kivel, kikkel szeretne időt tölteni az online térben, majd megveheti a sorsjegyet.

D. Tóth Kriszta is felajánlott beszélgetést Fotó: Pozsonyi Zita

D. Tóth Kriszta öt kisorsolt rajongónak mesél majd a médiavilág és műsorai forgatásának kulisszatitkairól. – Az elmúlt hónapokban mindannyian a saját bőrünkön tapasztalhattuk, hogy milyen fontos a kommunikáció. Ennek az időszaknak rengeteg tapasztalata van szakemberként és magánemberként egyaránt, alig várom, hogy beszélgessünk róla az adományozóinkkal! – mondta D. Tóth Kriszta. A bajnokok egyike, Béres Alexandra a játék nyertesének elárulja, mitől van mindig bomba formában, Mihalik Enikő pedig a szépségipar titkaiba vezeti majd be a nyerteseket.

Neked ajánljuk
Segítség a jászberényi kórház dolgozóinak Önkéntesként segített Ember Márk A természetre is fenyegetést jelent a járványhulladék Szezonális térkép – A helyi zöldség és gyümölcs egészségesebb Egy egész város fogott össze a tiszakécskei családért
Tovább a forrásra: blikk.hu
Vissza
Hírfolyam