2020. szeptember 26., Jusztina, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Henkel is segít a járványhelyzetben

A Henkel 10 millió forinttal támogat öt, a járvány elleni küzdelemben aktív alapítványt: a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot, a Magyar Vöröskeresztet, az Országos Mentőszolgálat Alapítványt, az Összefogás a Kórházi Dolgozókért Alapítványt, a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványt.

A Henkel Magyarország három üzletága által megálmodott, „A segítség nem marad el!” elnevezésű fogyasztói kampány keretében 10 millió forinttal támogat öt, a koronavírus-járvány elleni védekezésben aktív alapítványt.

A kampánynak a fogyasztók is aktív részesei, hiszen szavazatukkal dönthetnek arról, hogy a felajánlott összeg milyen arányban kerüljön szétosztásra az öt szervezet között.

A promóció már elindult, és egészen július végéig tart, ezen időszak alatt adhatja le a közönség szimpátiaszavazatát az öt alapítvány egyikére a kampány www.henkelpromo.hu weboldalán. Minden szavazat számít, egyetlen szavazat is sokat ér.

A fogyasztói kampány során felajánlott 10 millió forintos pénzbeli támogatás a vállalat átfogó nemzetközi szolidaritási programján felül járul hozzá öt hazai járvány elleni küzdelemben aktív alapítvány tevékenységéhez. A Henkel globális szolidaritási program keretén belül a Henkel Magyarország két gyárával és három üzletágával együttesen, 2 kórháznak, valamint 9 segélyszervezetnek és alapítványnak nyújtott már termékadományt közel 150 millió forint értékben az elmúlt hetekben.

Kajdi Zsuzsanna gyógytornász a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályon a Szent László Kórházban Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Neked ajánljuk
Együnk Egymásért kampány a nélkülözők segítésére Az Alcoa 20 ezer dollárral segíti a védekezést Mégis kaphatnak új esélyt az egyszer használatos maszkok? Kreatív alkotások vécépapír-gurigából Kaliforniában 2035-től csak tisztán elektromos autókat lehetne forgalmazni
Tovább a forrásra: trademagazin.hu
Vissza
Hírfolyam