2021. január 26., Paula, Vanda
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Munkavállalói összefogás a Continentalnál

A Continental alkalmazottai világszerte összefognak a koronavírus-járvány terjedésének és következményeinek megfékezése érdekében, és különféle kezdeményezéseken keresztül nyújtanak testreszabott segítséget, a többi között egyéni védőeszközök gyártása révén.

Continental Szeged Fotó: continental.com

A tíz lokációban működő magyarországi gyárak és irodák a saját helyi közösségeikben mutatták meg az „egymásért” vállalati érték erejét.

A váci ContiTech-gyár a városi önkormányzat szociális feladatok ellátásáért felelős intézményének igénye szerint adományozott öltözőszekrényeket, a budaörsi kereskedelmi és logisztikai központ a Mentőmotor Alapítvány motorkerékpárjaihoz nyújtott segítséget az abroncsok beszerzésében. A vállalat Szegeden hevedereket és ipari tömlőket előállító gyára igazi hősként jellemezte a munkavállalóit, akik azzal segítették egymást, hogy akár többletmunkát is vállaltak, figyelembe véve azon munkatársaikat, akiknek otthon kellett maradniuk gyermekeik mellett vagy idős szüleik ápolása miatt.

Az elektromobilitás területén érdekelt debreceni Vitesco Technologies Hungary Kft. csapata az új gyár építése mellett virtuális játékkal inspirálta az otthoni munkavégzést folytató tagjait, gondoskodva a távolságtartás időszakában is az összetartásról és a motivációról.

Annak érdekében, hogy a munkavállalók számára még a világjárvány ideje alatt is hitelesített képesítési lehetőségeket tudjon biztosítani, a Continental hamar a krízis követelményeihez igazította a Technológiai és Átalakulási Intézet által nyújtott képzések választékát. A tavaly alapított, személyes oktatáson alapuló továbbképzési intézet összes meglévő tanfolyamát a virtuális tanterembe helyezte át 2020 márciusában, melyeket hitelesített online képzésként ismernek el.

Neked ajánljuk
Ózongenerátoros fertőtlenítőt adományoztak Kórházi dolgozóknak sütnek a diákok „Örökbe fogadta” Veresegyház a helyi színház igazgatóját Szép csendben Bill Gates lett az USA legnagyobb termőföldbirtokosa (videóval) A székesfehérvári könyvtár is segít az oltás online regisztrációjában
Tovább a forrásra: hrportal.hu
Vissza
Hírfolyam