2020. szeptember 30., Jeromos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Segítség a kamarától Somogyban is

A koronavírus okozta gazdasági nehézségek idején is segíti a vállalkozókat a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara. Május 15-től például már igényelhetők az új Széchenyi Kártya Program új hitelkonstrukciói, valamint az új Agrár Széchenyi Kártya Plusz, a SKIK ügyfélszolgálati irodáiban: Kaposváron, Siófokon, Nagyatádon és Marcaliban.

Kifejezetten a COVID–19-járvány okozta gazdasági nehézségek kezelésére született meg négy új hitelkonstrukció, amelyeket a Széchenyi Kártya Program keretében vezettek be, hogy áthidalják a problémás időszakot.

Az új, kiemelt mértékű állami támogatással elérhető konstrukciók célja az, hogy a koronavírus-járvány idején nehéz helyzetbe jutott mikro-, kis- és középvállalatok kedvezményes feltételek mellett, gyorsan és könnyen elérhető forráshoz jussanak

– mondta Németh Krisztina, a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara titkára. 

A Széchenyi program eddigi somogyi népszerűségét jelzi, hogy több mint 13 500 regisztrált ügyet és 65 milliárd forint kihelyezett hitelállományt tartanak nyilván. A megyében jelentős érdeklődés mutatkozik az új hitelek, különösen a Széchenyi Likviditási Hitel iránt is. Szintén jelentős érdeklődésnek örvend az új, kedvezményes feltételrendszerű Agrár Széchenyi Kártya Plusz.

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Együnk Egymásért kampány a nélkülözők segítésére Az Alcoa 20 ezer dollárral segíti a védekezést Mégis kaphatnak új esélyt az egyszer használatos maszkok? A járványügyi intézkedések betartásával, visszafogottan, de folytatódtak a klímasztrájkok A Body Shop bevásárol műanyaghulladékból
Tovább a forrásra: sonline.hu
Vissza
Hírfolyam