2020. július 15., Henrik , Roland
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Minimalista táborok a nehéz helyzetbe került családok gyermekeinek

Jól láthatóan kettéválik a táborpiac idén nyáron: új felépítésű táborok jelentek meg a koronavírus-járvány hatására, amelyek elsődleges célja, hogy alacsony árakon nyújtsanak tábori élményt a nehezebb helyzetbe került családok gyermekeinek.

A táborkínálat nagyobb része követi a családok átlagos években megszokott elvárását, valamint a piaci trendeket, és igazán sok programmal, kifejezetten minőségi tartalommal ajánlja táborait, amelyekben a gyerekek egy percet sem unatkoznak.

A Táborfigyelő tapasztalata szerint emellett megjelentek a minimalista táborok is, amelyek már közel 10 százalékát teszik ki a teljes kínálatnak. Itt elsősorban a gyermekfelügyeleten van a hangsúly, valamelyest kevesebb programmal, de kedvezőbb árral.

Ezen vakációs lehetőségek díja átlagosan 27 ezer forint alatt van egy-egy turnusra, ez nagyjából 10 ezer forinttal olcsóbb, mint egy hagyományos tábor.

Ezen tábortípus megjelenésének oka, hogy a koronavírus-járvány miatt anyagilag nehezebb helyzetbe került családok számára is tudjanak élménnyel is kombinált gyermekfelügyelet nyújtani a táborszervezők.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
13 ezer liter MOL HYGI kézfertőtlenítő táboroknak Hamarosan elkezdődik a Műegyetemen kifejlesztett lélegeztetőgép klinikai tesztelése Nagy összegű adománnyal támogatja a Tisza Volán SC a gyermekgyógyítást Balkon fanatik – Fotópályázat A körkörös gazdaság lehetőség lehet a kilábalásra
Tovább a forrásra: kanizsaujsag.hu
Vissza
Hírfolyam