2021. március 1., Albin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ingyenes COVID–19-tanácsadás indult

Elindult a Medspot alapítvány COVID–19-tanácsadása. Az alapítvány munkatársai önkéntes orvosok és pszichológusok, akik ingyenesen konzultálnak a páciensekkel telefonon vagy online.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Dr. Garas Péter, az alapítvány orvosigazgatója elmondta: „Elsősorban olyan embertársainknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik egyedi orvosi-mentálhigiénés szemléletet igényelnek, vagy akik valamilyen oknál fogva kiszorultak az ellátórendszerből. Működésünket ezért olyan önkéntes szakemberek segítik, akik fontosnak tartják, hogy embertársaink egyenrangúan részesülhessenek a szükséges egészségügyi ellátásból.”

Az orvosigazgató hozzátette: „A járványhelyzeti korlátozások csökkentek ugyan, azonban fontos látnunk azt, hogy a vírus továbbra is veszélyforrást jelent, melyben továbbra is elsősorban az idősebb korosztály a leginkább érintett, így a visszaállás is az ő esetükben a leginkább elhúzódó, a legmegterhelőbb. A világunk megváltozott, és a korlátozások feloldásával a veszélyérzet további bizonytalanságot okoz mindenkiben. A Medspot alapítvány szakértő orvosi csapata a vírussal kapcsolatos olyan hétköznapi kérdésekre is igyekszik szakszerű válaszokat adni, amelyek mindannyiunkat aggasztanak, de hétköznapiságuk miatt nem merjük ezekkel terhelni orvosunkat.”

  • Jelentkezés telefonon: +36 1 599 9911
  • Online:  orvosisegitseg@medspot.hu
  • További információ: https://medspot.hu/
Neked ajánljuk
Ingyenes webfejlesztés a bajba jutott vállalkozásoknak Száguldás plazmával Idősotthon lakóinak gyűjtenek könyveket Idegenhonos kagylók hasznosításán dolgoznak a Balatonnál A digitális és zöld pénzügyeké a jövő?
Tovább a forrásra: webbeteg.hu
Vissza
Hírfolyam