2020. szeptember 26., Jusztina, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Túl a karanténon

További összefogásra buzdítanak európai művészek, hogy hangsúlyozzák az összetartás fontosságát a szigorú korlátozások feloldása után is. 

Kerekes Blanka Fotó: papageno.hu

Kerekes Blanka fuvolaművész személyében magyar résztvevője is van annak a kezdeményezésnek, amelyet a World Economic Forum indított el, hogy a jelenlegi egészségügyi veszélyhelyzetben még inkább hangsúlyozza az összefogás és a közös európai jövő fontosságát. A felvételen neves európai zenekarok egy-egy művésze közös videóban játssza az Európia Unió himnuszát, Beethoven Örömódáját.

Kerekes Blanka 2008 óta él Svájcban, a budapesti Zeneakadémia elvégzése után Zürichben folytatta tanulmányait. Több svájci zenekarban játszik, emellett pedig a Mannheimi Filharmonikusok szólófuvolistája. A Zürichi Zeneművészeti Egyetem docense, az Aargaueri Kuratórium Kultur-Preis odaítélésének zsűritagja.

Neked ajánljuk
Tokodon is összefogtak a járvány alatt Kézfertőtlenítő gépek adományból Kétmilliós adomány sportoló gyerekeknek Kreatív alkotások vécépapír-gurigából Kaliforniában 2035-től csak tisztán elektromos autókat lehetne forgalmazni
Tovább a forrásra: papageno.hu
Vissza
Hírfolyam