2020. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kiskunhalason is jól jött a segítség

Tóth Zoltán, Kiskunhalasról elszármazott vállalkozó és barátja, Balogh Gábor a Diáksport Szövetség elnöke, öttusázó világbajnok, volt olimpikon 20 db új laptopot adott ajándékba két kiskunhalasi oktatási intézmény, a Fazekas Mihály Általános Iskola és a Szilády Áron Református Gimnázium részére.

Tóth Zoltán a gyermekkorát a két iskolában töltötte, és úgy érezte, hogy most eljött az ideje, hogy visszaadjon valamit azoknak a helyeknek, ahonnan rengeteg pozitív impulzust kapott. Balogh Gábor világbajnokot nem csak a régi barátság vezette arra, hogy csatlakozzon adományozáshoz: már több mint 10 éve rendszeresen adományoz embereknek és szervezeteknek egyaránt. A digitális oktatásra történő átállás szintén egy olyan pont volt, amikor úgy érezte, segítenie kell. Az adományok elosztását az intézményekre bízzák, hiszen ők tudják, hol van a legjobb helyük, hol van azokra most a legnagyobb szükség.

Fotó: Szilágyi Pál Ferenc/alfoldiregiomagazin.hu
Neked ajánljuk
Együnk Egymásért kampány a nélkülözők segítésére Az Alcoa 20 ezer dollárral segíti a védekezést „Alapvetően meg fog az összes rendszerünk változni” ENSZ-közgyűlés: Brazília kikéri magának, Kína elkötelezett a klímavédelem mellett Elindult az illegális hulladék felszámolására indított program kistelepülési szakasza
Tovább a forrásra: alfoldiregiomagazin.hu
Vissza
Hírfolyam