2020. szeptember 27., Adalbert
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az év Tolna megyei önkéntese a járványhelyzet alatt is sokaknak segített

Janó Attiláné, az Év Tolna Megyei Önkéntese cím első birtokosa a járványveszély alatt is önzetlenül segít a bajba jutottakon. Sok család tudja a környéken, hogy számíthat a segítségére, sokan keresték őt az utóbbi hetekben például a gyerekek iskolai feladataival kapcsolatban.

– Vannak olyan családok, amelyekkel már korábban is kapcsolatban voltam, őket továbbra is segítem, például a gyermekeik tanulásában. Sőt, újabb családdal is kapcsolatba kerültem, amelyet szintén segítek, a házimunkától kezdve a gyermek iskolai feladataiban egyaránt. Bátran keresnek szülők, akiknek egy-egy témában „beszélgetnem” kell a gyermekeikkel. Messengeren ezt nagyon jól meg tudjuk oldani. Ilyenkor még énekelnek is nekem a gyerekek, megmutatják a háziállataikat, a kedvenc helyeiket a kertben, szobában. Más oldalukról is megismerem, és jobban megértem őket – mondta a teol.hu-nak Janó Attiláné.

Janó Attiláné és kislánya tanul otthon Fotó: Kiss Albert/teol.hu
Neked ajánljuk
Együnk Egymásért kampány a nélkülözők segítésére Az Alcoa 20 ezer dollárral segíti a védekezést Mégis kaphatnak új esélyt az egyszer használatos maszkok? Egyre kevesebb víz van a magyar folyókban Osló jó úton halad a klímasemlegesség eléréséhez
Tovább a forrásra: teol.hu
Vissza
Hírfolyam