2021. január 19., Márió, Sára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Lélegeztetőgépeket kapott a győri kórház

Immár egy évtizede folyamatosan, évenként több millió forinttal segíti a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyógyító munkáját a West Bau Hungária. A járvánnyal terhelt időszakban külön is gondolnak az intézményre: két lélegeztetőgépet vásároltak a kórház számára, 13 és fél millió forint értékben. 

„Példát is szeretnénk mutatni a többi cégnek, fontos, hogy aki teheti, támogassa az egészségügyet” – hívta fel a figyelmet Szikszai Zsanett nemzetközi szakreferens, az építőipari cég képviselője. 

Az adományt dr. Tamás László János, a kórház igazgató főorvosa vette át és köszönte meg. Elmondta, hogy a két készülék nemcsak a járvány idején, hanem utána is komoly segítséget jelent a kórház intenzív osztályának.

A West Bau Hungária képviselői előzetesen egyeztettek a kórházi szakemberekkel arról, milyen berendezésnek látnák legnagyobb szükségét. Így esett a választás a lélegeztetőgépekre Fotó: Marcali Gábor/gyorplusz.hu
Neked ajánljuk
Speciális ajándékcsomagok a rászorulóknak Kampány az egészségügyben dolgozókért Játékokkal tették szebbé a honvédek az ünnepet a beteg gyerekek számára Rekordmértékben csökkent tavaly az üvegházhatású gázok kibocsátása az Egyesült Államokban Klímaadaptációs szakemberek képzésének elindítását tervezi a Miskolci Egyetem
Tovább a forrásra: gyorplusz.hu
Vissza
Hírfolyam