2020. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

10 millió forinttal támogatja az SOS Gyermekfalvakat az Allianz

A koronavírus-járvány következtében Magyarország legmeghatározóbb gyermekvédelmi szervezete is nehéz helyzetbe került, így az Allianz Hungária Zrt. adománya az SOS Gyermekfalvakban és a nevelőszülőknél élő gyermekek számára hatalmas segítséget jelent.

A koronavírus-járvány okozta körülmények miatt megnövekedett feladatok, mint a többszöri étkezés biztosítása, a digitális oktatás bevezetése, valamint az egészségügyi óvintézkedések kapcsán szükségessé vált eszközök beszerzése nehéz helyzetbe hozta a civil szervezetet.

Az Allianz Hungária Zrt. a szervezet kiemelt támogatójaként azonnali segítséget nyújt a gyermekek fizikai, lelki és tanulási szükségleteinek folyamatos és fenntartható ellátásában, ami alapvető a gyermekek fejlődésének és jövőjének szempontjából. A 10 millió forintos adományt az SOS Gyermekfalvak a gyermekek élelmezési költségének biztosítására, a digitális képzésben való részvételhez való körülmények megteremtésére, illetve a gyermekek lelki gondozására fordítja.

Felelős vállalatként elkötelezettek vagyunk a gyermekek teljes értékű jövőjének biztosításában. A koronavírus okozta vészhelyzet következtében a gyermekfalvaknak és a nevelőszülőknek rengeteg olyan helyzetben kell helytállniuk, amelyekre nem voltak felkészülve, ennek ellenére erejükön felül teljesítenek a gyermeksorsok jobbá tételében. Ehhez a munkához kívánunk támogatásunkkal hozzájárulni

– mondta Dorn Gabriella, az Allianz Hungária Zrt. marketing- és kommunikációs vezetője az adományozás kapcsán.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Együnk Egymásért kampány a nélkülözők segítésére Az Alcoa 20 ezer dollárral segíti a védekezést „Alapvetően meg fog az összes rendszerünk változni” ENSZ-közgyűlés: Brazília kikéri magának, Kína elkötelezett a klímavédelem mellett Elindult az illegális hulladék felszámolására indított program kistelepülési szakasza
Tovább a forrásra: profitline.hu
Vissza
Hírfolyam