2022. május 28., Csanád, Emil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A transzplantáltakat segíti az első száz Hazai Pakk

A Magyar Termék Nonprofit Kft. „Vedd a hazait! Védd a hazait!” akciója, amely a gazdasági nehézségek leküzdését és a munkahelyek megőrzését szolgálja, a jótékonyság területére is kiterjesztette mozgalmát. Az első száz darab Hazai Pakkot a transzplantáltak számára ajánlották fel. 

A Magyar Termék Nonprofit Kft. márciusban hirdette meg az azóta mozgalommá szélesedett „Vedd a hazait! Védd a hazait!” akcióját, amely a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek leküzdését, a munkahelyek megőrzését szolgálja. A kampányhoz eddig több mint nyolcvan gyártó és kereskedőcég csatlakozott. 

A kezdeményezés legújabb eleme, hogy a szervezet védjegyhasználóival együttműködve Hazai Pakk néven segélycsomagokat állított össze a nehéz helyzetbe kerülők megsegítésére. Az első 100 darab Hazai Pakkot a Magyar Szervátültetettek Szövetségén keresztül juttatja el a rászoruló családokhoz.

Az adomány átadásakor Benedek Eszter, a Magyar Termék védjegyrendszert működtető társaság ügyvezetője elmondta, valamennyien átérzik a transzplantáltak különösen nehéz helyzetét, hiszen mesterségesen legyengített immunrendszerükkel kell átvészelniük a járványt. Tudják, hogy az óvintézkedések betartása a családtagokra is kötelezettséget ró, emiatt sok esetben a hozzátartozók is elveszítették a munkájukat. Bíznak abban, hogy a most elindított kezdeményezésük széles körű összefogásra ad alkalmat.

Az adományokat Benedek Eszter ügyvezető adta át a Magyar Szervátültetettek Szövetségének irodájában Fotó: Szekeres Máté/uzletem.hu
Neked ajánljuk
Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Adománnyal segített a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás Spanyolország korlátozza a légkondicionálást a középületekben Veszélyes invazív növény terjed az országban, a házakat is szétrepeszti
Tovább a forrásra: uzletem.hu
Vissza
Hírfolyam