2021. június 16., Jusztin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Bizalompontokkal támogatja az Auchan és vásárlói az Országos Mentőszolgálatot

Az Auchan Magyarország április közepétől adományozási akciót indított az Országos Mentőszolgálat javára. A vállalat 10 millió bizalompontot adott át a mentőknek, amit vásárlóik további 26 millió bizalomponttal egészítettek ki. A támogatást levásárolható kártyákon kapják meg a mentők. 

Az Auchan munkatársai a járvány kitörése óta a frontvonalban dolgoznak a hazai lakosság zavartalan ellátásáért. Helyzetük részben hasonlít az egészségügyben szolgálatot teljesítőkéhez, így nem volt nehéz átérezniük, milyen emberfeletti munkát végeznek az orvosok, ápolók, és a mentősök is. „Támogasd a hősöket” névvel jótékonysági akciót indított az Országos Mentőszolgálat javára.

Az áruházlánc már átadta a 10 millió bizalompontos vállalati adományát. Május 31-én pedig lezárult a vásárlók között meghirdetett jótékonysági gyűjtés is. Az Auchan vásárlói igazi közösségként mozdultak meg, és a felajánlott bizalompontjaikkal megduplázták a céges adományt, így a jóvoltukból további 26 296 326 bizalompontot kapnak a mentők. A vállalat adományával együtt tehát több mint 36 millió bizalompont, azaz 18 millió forint kerül levásárolható bizalomkártyákra.

Az adomány mellett az Auchan április óta friss gyümölcsökkel is ellátta a mentőszolgálat valamennyi dolgozóját Fotó: storeinsider.hu
Neked ajánljuk
Szállásutalványokkal mondtak köszönetet a mentőknek A járvány megduplázta a mentők feladatait Ajándékcsomaggal lepték meg a kőrösi mentőket Magyarországon teszteli az új csomagolási fejlesztését a Coca-Cola Ingyenes startup-dizájntáborra pályázhatnak a középiskolások
Tovább a forrásra: storeinsider.hu
Vissza
Hírfolyam