2021. augusztus 2., Lehel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hankook-adomány szociális szervezeteknek

A Hankook Tire Magyarország Kft. Dunaújváros szociális szervezeteinek járványellenes védekezését megkönnyítendő, összesen mintegy 1200 darabos tisztító- és fertőtlenítőszer-csomagot ajándékozott a Jószolgálati Otthonnak, az Egyesített Szociális Intézménynek és a Családok átmeneti otthonának.

Az adományok átadásának sorát a Jószolgálati Otthon Bercsényi utcai intézményében kezdték. A Hankook képviseletében Roy Katalin, a társaság kommunikációs menedzsere adta át a tisztító- és fertőtlenítőszerekből álló csomagot Kecskés Rózsa intézményvezetőnek azzal, hogy használják egészséggel. Mint mondta, a koronavírus-járvány miatt fontos a higiéné, különösen a bentlakásos intézményeknél. Fokozottan kell figyelni ebben a pandémiás időben a tisztaságra, és a Hankook ebben szeretne segíteni adományával a helyi szociális intézményeknek.

Az adományokért egy festménnyel mondtak köszönetet Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Kecskés Rózsa hálás volt a hatalmas tisztasági csomagért, megköszönte, hogy a gumiabroncsgyár menedzsmentje gondolt rájuk, és elsőként adott át intézményüknek ilyen adományt. Ezt egy festménnyel meg is hálálták, amely a karantén ideje alatt készült. A festményt maga a készítő, az otthon egyik lakója, Erika adta át Roy Katalinnak.

A hankookos kis csapatnak innen tovább vitt az útja, és előbb az Egyesített Szociális Intézmény Duna sori idősek otthonába látogattak el, majd a Családok Átmeneti Otthonába, a Frangepán utcába is elvitték a gondosan összeállított, hasznos termékeket tartalmazó tisztasági csomagokat, ahol szintén örömmel és hálával fogadták az adományokat.

Neked ajánljuk
Összefogott a karitatív szervezetekkel a Regőczi Alapítvány Elismerték az önkéntesek munkáját Palánták a nehéz helyzetű családoknak Borsod-Abaúj-Zemplén megye: javították az ivóvíz minőségét Az Ivindo Nemzeti Park is kinccsé vált
Tovább a forrásra: duol.hu
Vissza
Hírfolyam