2020. december 5., Vilma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Rendhagyó tűzcsap vált a jótékonyság emblémájává Debrecenben

Egyedi gyártású, színében is rendhagyó tűzcsapot szerelt fel a Debreceni Vízmű Zrt. a Császár Péter utcában. A különleges szerelvényt egy szentendrei székhelyű gyártó készítette. Összesen négy tűzcsapot bocsátottak online árverésre, a befolyt összeget pedig a koronavírus-járvány kezelésében részt vevők javára ajánlotta fel.

A Debreceni Vízmű Zrt. 200 ezer forintot fizetett az online liciten az egyik különleges tűzcsapért, majd úgy döntött, hogy a remény és az egészségügy színeire festett tűzcsapot a Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézet közelében helyezi el, így tisztelegve az ott dolgozók munkája előtt. A pénzt az Országos Egyesület a Mosolyért Alapítvány közreműködésével a debreceni koraszülöttmentők kapják.

Fotó: dehir.hu
Neked ajánljuk
Autósok gyűjtöttek a salgótarjáni kórház gyermekosztályának A Vöröskereszt is közreműködik a koronavírus-szűrésekben Fenntartható és szolidáris gazdaság megteremtését sürgette Ferenc pápa Önkéntes egyetemisták járvány idején Az Audi is eurómilliárdokat költ az elektromobilitásra
Tovább a forrásra: dehir.hu
Vissza
Hírfolyam