2021. június 21., Alajos, Leila
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Élelmiszercsomagot kaptak a rászorulók Tolnán

33 olyan tolnai lakos részesült a családsegítő központ és több civil szervezet által szervezett jótékonysági akcióban összegyűjtött adományokból, aki a járvánnyal összefüggésben veszítette el munkáját. Hatalmas segítséget jelent számukra és családjuk számára ez a támogatás. 

– Engem május 7-én bocsátottak el a munkahelyemről, ahol öt éve dolgoztam. Négy iskolás gyereket nevelek egyedül, munkanélküli segélyt még nem kaptam, úgyhogy nagy segítség ez a csomag most nekünk – mesélte a helyzetéről Julianna. 

A Tolnai Háló Közalapítvány, a Civil Voks Tolnai Egyesülete, a Magyar Vöröskereszt Tolnai Egyesülete, a Tolnai Plébánia Karitász csoportja, a Mözs-Tolnai Református Nőszövetség, illetve a családsegítő központ által lebonyolított akcióban többmázsányi tartós élelmiszer és tisztítószer gyűlt össze. Az adományozók között voltak magánszemélyek, helyi vállalkozók, illetve az akciót lebonyolító civil szervezetek tagjai, de érkezett adomány a Vöröskereszt megyei és a Karitász pécsi szervezetétől is.

Az élelmiszert és tisztítószert tartalmazó csomagokat a családsegítő központ és civil szervezetek gyűjtése nyomán állították össze Fotó: Makovics Kornél/teol.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Több mint egy évtizede segít a környékbelieknek az edelényi alapítvány Félmillió forint értékben kapott diagnosztikai eszközt a Hetényi Géza Kórház 2026-ban mutatják be az utolsó belső égésű motoros Audikat
Tovább a forrásra: teol.hu
Vissza
Hírfolyam