2021. június 13., Anett, Antal
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Különleges szerenád köszöntötte a tanárokat Szentendrén

A koronavírus-járvány következtében bevezetett rendelkezések idén nem tették lehetővé a személyes szerenádokat. A Hyundainak köszönhetően azonban mégsem maradt el a hagyomány. A Hyundai Holding Hungary a Republic Grouppal karöltve segített a tanulóknak rendhagyó módon elbúcsúzni a tanároktól.

Nem kevesebbet tűztek ki célul, mint hogy valóra váltják egy végzős osztály álmát, és lehetőséget biztosítanak a gimnazistáknak, hogy megköszönjék tanáraik többéves, fáradhatatlan munkáját. A tanulók hangüzenetei és a szerenád felvétele végül Hyundaiokra szerelt hangszórókkal jutott el a pedagógusokhoz, akik az erkélyről vagy a házuk előtt hallgatták a nem szokványos, meglepetés-„koncertet”.

A Hyundai és a MÁV Szimfonikusok együttműködése, a Nyiss ablakot a zenének! kapcsán merült fel az ötlet, hogy azokat az autókat, amik a veszélyhelyzet idején járták a várost – és egy kis örömet, jókedvet, klasszikus zenét csempésztek a mindennapokba – a szerenádhoz is lehetne hasznosítani. A programra a szentendrei Móricz Zsigmond Gimnázium diákjai jelentkeztek elsőként, így ők készíthették el az énekekkel és hangüzenetekkel tűzdelt hangfelvételt. A hanganyagokat a Republic Group kreatív divíziójának szakemberei hangszerelték.

Fotó: mediapiac.com
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához A járvány kevésbé élhetővé tette Európa városait Lélegeztetőgép a mosonmagyaróvári mentőknek
Tovább a forrásra: mediapiac.com
Vissza
Hírfolyam