2021. január 23., Rajmund, Zelma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tapolcai egészségügyi dolgozók kaptak ajándék szemüveget

Az egyik szemüveglencsét és szemüvegkeretet gyártó és forgalmazó cég a Tapolca egészségügyéért tevékenykedőknek ajánlott fel tíz védő- és olvasószemüveget.

Országos szinten száz szemüveget ajánlottak fel különböző cégek, őket képviselve a tapolcai Szabó Richárd tíz támogatandó személyt keresett helyben. Olyan egészségügyi szakdolgozókat szerettek volna megajándékozni, akik rászorulnak a jó minőségű szemüvegre.

Az optometrista, látszerészmester felvette a kapcsolatot a kórház vezetésével, háziorvosokkal, a gyermekorvosi rendelővel, a mentőállomással, így sikerült gazdát találnia a szemüvegeknek. Ha kellett, adatok hiányában megvizsgálta a megajándékozottakat, elvégezte a látásvizs­gálatokat, lencséket rendelt és csiszolt. A tíz, Tapolcán kiosztott szemüveg értéke meghaladja a 700 ezer forintot.

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló
Neked ajánljuk
Ózongenerátoros fertőtlenítőt adományoztak Újabb gépkocsikat ajánlottak fel a védekezéshez Kórházi dolgozóknak sütnek a diákok Elrendelte Biden az Egyesült Államok párizsi klímaegyezményhez való visszatérését Mitől lehet kisebb az online kereskedelem klímalábnyoma?
Tovább a forrásra: veol.hu
Vissza
Hírfolyam