2020. július 13., Jenő
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

1400 db pizzát kaptak az egri rászoruló családok

A Rádi Pékség ezernégyszáz mirelit pizzából álló adományát a halmozottan hátrányos helyzetben élő családok és az elmúlt időszakban nehéz helyzetbe kerültek kapják. Korábban a pékség kétezer rétest is felajánlott a járványhelyzetben aktívan érintett intézmények dolgozóinak.

Farkas Attila szociális ügyekért felelős alpolgármester kiemelte, a közvetlen veszély múltával is maradtak problémák, a járványhelyzet gazdasági következményei rányomják a bélyegüket az évre:

A szociális krízis egy elhúzódó folyamat, ennek megoldását az önkormányzat továbbra is prioritásként kezeli. Számos segély- és civil szervezettel kötöttünk együttműködési megállapodást, tartós élelmiszercsomagokat és különböző adományokat osztunk folyamatosan. 

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Hamarosan elkezdődik a Műegyetemen kifejlesztett lélegeztetőgép klinikai tesztelése Nagy összegű adománnyal támogatja a Tisza Volán SC a gyermekgyógyítást Lélegeztetőgépeket kapott a győri kórház A világ minden szegletébe eljut a föld sokszínű erdeinek zsivaja Adománnyal segíti a Szent László Kórház dolgozóit a Sodastream
Tovább a forrásra: heol.hu
Vissza
Hírfolyam