2021. január 23., Rajmund, Zelma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

1400 db pizzát kaptak az egri rászoruló családok

A Rádi Pékség ezernégyszáz mirelit pizzából álló adományát a halmozottan hátrányos helyzetben élő családok és az elmúlt időszakban nehéz helyzetbe kerültek kapják. Korábban a pékség kétezer rétest is felajánlott a járványhelyzetben aktívan érintett intézmények dolgozóinak.

Farkas Attila szociális ügyekért felelős alpolgármester kiemelte, a közvetlen veszély múltával is maradtak problémák, a járványhelyzet gazdasági következményei rányomják a bélyegüket az évre:

A szociális krízis egy elhúzódó folyamat, ennek megoldását az önkormányzat továbbra is prioritásként kezeli. Számos segély- és civil szervezettel kötöttünk együttműködési megállapodást, tartós élelmiszercsomagokat és különböző adományokat osztunk folyamatosan. 

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Speciális ajándékcsomagok a rászorulóknak Kampány az egészségügyben dolgozókért Játékokkal tették szebbé a honvédek az ünnepet a beteg gyerekek számára Elrendelte Biden az Egyesült Államok párizsi klímaegyezményhez való visszatérését Mitől lehet kisebb az online kereskedelem klímalábnyoma?
Tovább a forrásra: heol.hu
Vissza
Hírfolyam