2020. július 13., Jenő
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

150 raklapnyi adomány a Procter&Gamble-től

A Procter&Gamble globális és helyi vállalatainak közel 46 millió forint összértékű termékadományából a Magyar Vöröskereszt, az UNICEF, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint a vállalat csömöri és gyöngyösi gyáraihoz kapcsolódó helyi közösségek, civil szervezetek és környékbeli kórházak részesültek.

„A legtöbb szervezettel már évek óta szoros a kapcsolatunk, amit az elmúlt három hónap csak még tovább erősített és mélyített – mondta Krubl Yvette, a vállalat kommunikációs vezetője. – Ugyanakkor ez a helyzet még a legfelkészültebb szervezeteket is nagy próbatétel elé állította. Nekünk adományozóként meg kellett oldanunk a termékek beszerzését, ami egy idő után a határzárlat miatt vált körülményessé, a szállítást, a logisztikát és mindezek adminisztrációs feladatait. Ilyen nagymértékű termékmozgatás normális esetben hosszú heteket vesz igénybe, amire a jelen helyzetben nem volt idő. A fogadó szervezetek is minden kapacitásukat a termékek befogadására, tárolására és mielőbbi szétosztására fordították. A szoros együttműködésünk tapasztalata alapján mondhatom, hogy óriási erőfeszítéseket tett minden egyes szervezet annak érdekében, hogy a rászorulók a lehető leghamarabb hozzájussanak az adományokhoz.”

Az elmúlt három hónap során szinte hetente érkeztek az adományok a vállalat partnerszervezeteihez, a több mint 150 raklapnyi, vagyis közel 50 tonna egészségügyi, higiéniai, babaápolási és háztartási termék mellett tízezer darab szájmaszk is szétosztásra került.

Fotó: Jóri András/voroskereszt.hu
Neked ajánljuk
Adománnyal segíti a Szent László Kórház dolgozóit a Sodastream A járványhelyzet alatt megtapasztalt összefogás folytatására buzdít a Telekom Újabb adomány a fehérvári kórháznak A világ minden szegletébe eljut a föld sokszínű erdeinek zsivaja Guinness-rekordot állított fel India a 2018-19-es tigrisszámlálással (videóval)
Tovább a forrásra: mmonline.hu
Vissza
Hírfolyam