2022. január 21., Ágnes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Több mint 30 millió forint értékben nyújtott célzott támogatást a Market

A támogatási gyakorlata azonnali kiszélesítése mellett döntött a hazai tulajdonú építőipari csoport a koronavírus itthoni megjelenésekor. Ennek keretében többek között hat magas minőségű kórházi ágyat adományozott a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikájának.

A Market-csoport emellett két váladékszívót és vérmelegítő készüléket vásárolt a Bajcsy-Zsilinszky Kórház számára, pénzösszeggel támogatta a tömeges lélegeztetőgép kifejlesztési folyamatát, pénzadománnyal segítette a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, a családok átmeneti otthonainak működését, valamint munkatársi gyűjtést szervezett a Szent László Kórház ápolószemélyzete számára. Ezenfelül a vállalatcsoport saját költségén, húsz kórteremben építette ki a lélegeztetőgépekhez szükséges oxigénvezetékeket a Budapesti Szent Ferenc Kórházban.

A 25 éves évfordulójára készülő Market-csoport működésének részét képezi az aktív támogatási, CSR-rendszer. A jószolgálati programok jellemzően a művészet, a sport, a jótékonysági szervezetek, a munkatársi önkéntes akciók köré összpontosulnak, melyeket a széles körű társadalmi összefogást is igénylő ügyek támogatásai egészítenek ki.

Fotó: octogon.hu
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány A Földközi-tenger védett területeit is elborító műanyag eredete Tavaly kevesebb autót adott el az Audi, de az elektromos modellek értékesítése kilőtt
Tovább a forrásra: octogon.hu
Vissza
Hírfolyam