2022. július 3., Kornél, Soma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Számítógépeket ajándékozott a Honda a Jahn Ferenc Kórháznak

Számítógépeket és laptopokat ajándékozott a Honda Magyarország a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórháznak. A számítástechnikai eszközök egyebek mellett a Fül-orr-gégészeti, fej-nyaksebészeti osztályra kerülnek, hogy megkönnyítsék, egyszersmind hatékonyabbá tegyék a szakemberek munkáját.

„Jómagam és a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház, különösen a Fül-orr-gégészeti, fej-nyaksebészeti osztály dolgozói nevében szeretném őszinte köszönetünket kifejezni a Honda Magyarországnak azért a nagylelkű adományért, amelyet ma volt szerencsém átvenni a cég képviselőitől. A 21. század egészségügyi munkájának jelentős része digitális platformon alapszik. A betegek adatainak, kórrajzainak tárolásától kezdve a képalkotó vizsgálatok és egyéb diagnosztikai eredmények megtekintéséig sok-sok területen vesszük igénybe a különféle informatikai rendszereket. Tudjuk, hogy a műszaki eszközök, így a számítógépek idővel elavulttá válnak, ezért óriási ajándék, hogy kevésbé korszerű komputereinket lecserélhetjük az adományozott berendezésekre. Köszönjük!” – mondta dr. Móri István Péter főorvos, osztályvezető-helyettes.

Az adományt dr. Móri István Péter főorvos, osztályvezető-helyettes vette át Smudla István képviseletében Szabó Ildikótól Fotó: Honda Hungary PR

„A Honda mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lehető legnagyobb segítséget nyújtsa az embereknek, az emberiségnek. Az elmúlt időszakban egészségügyi és gazdasági szempontból egyaránt nehéz helyzetbe került az ország, a legnagyobb terhet pedig egyértelműen az egészségügyi dolgozók, közöttük a Jahn Ferenc Kórház szakemberei viselték. Elismerésre méltó az a kitartás és áldozatkészség, amivel munkájukat végezték. A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház meghatározó szerepet játszott a koronavírussal kezelt betegek ellátásában, így az itt dolgozókra még nagyobb feladat hárult. Remélem, hogy a mai napon átadott 14 laptoppal és 14 asztali számítógéppel mi is hozzájárulhatunk a könnyebb, hatékonyabb gyógyításhoz, és Soichiro Honda szellemiségéhez hűen egy kicsit jobbá tehetjük a világot” – fűzte hozzá Smudla István, a Honda Central Europe autóértékesítési vezetője és magyar piacért felelős igazgatója.

A világ egyik legnagyobb járműipari vállalataként a Honda mindig is élen járt a műszaki fejlesztésekben, és milliónyi olyan mobilitáshoz kapcsolódó eszközt dolgozott ki, amely zöldebbé, biztonságosabbá és korántsem utolsósorban élvezetesebbé tette a közlekedést. Hűen a céget alapító Soichiro Honda filozófiájához, a márka munkatársai ma is egy szebb, boldogabb világért dolgoznak, erről tanúskodik a Honda Magyarország nagylelkű felajánlása is.

Neked ajánljuk
A tengeri vírusok is a segítségünkre lehetnek Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: autoszektor.hu
Vissza
Hírfolyam