2020. augusztus 4., Dominika, Domonkos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szépen gyűlnek az élelmiszer-adományok Balatonföldváron

Rendkívüli adománygyűjtő akciót hirdetett a Tesco, amiben a vásárlókkal közösen a koronavírus-járvány miatt még nehezebb helyzetbe került családoknak segítenek. Partnerük, a Magyar Élelmiszerbank gondoskodik majd arról, hogy az augusztus végéig tartó időszakban összegyűlt élelmiszerek a legjobb helyre kerüljenek.

A balatonföldvári üzletben a lelkes kollégák és az együttérző vásárlók már néhány nap alatt jelentős adományt gyűjtöttek össze.

„Nagyon büszke vagyok a csapatra, és hogy egy ilyen pici boltban ilyen mennyiséget gyűjtöttek össze alig néhány nap alatt. Nagyon elkötelezett a csapat, és szívügyüknek tekintik, hogy segítsenek a rászorulókon” – mondta Varga Gabriella működési menedzser. Az akció földvári sikere arra is jó példa, hogy nem csupán egy bolt mérete és a vásárlók száma befolyásolja egy adománygyűjtés sikerét.

A rekordhosszú élelmiszergyűjtő akció június 19-től augusztus 31-ig tart. Ezalatt mind a 201 hazai Tesco áruházban várják a rászorulóknak szánt tartós élelmiszereket. Ez lehet például rizs, tészta, cukor, olaj, lekvár, különböző befőttek, de tea és kávé is.

Fotó: entescom.hu
Neked ajánljuk
Huszonöt debreceni család kapott segítséget Logisztikai támogatást nyújtott a Magyar Vöröskeresztnek a Renault Az európai országok besorolása Magyarországon a koronavírus-járvány súlyossága szempontjából Ehető vadon termő növények a tányéron Az őshonos emlősök negyede a kihalás szélére került Angliában
Tovább a forrásra: entescom.hu
Vissza
Hírfolyam