2021. február 25., Géza
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Segítenek az Agora önkéntes pszichológusai

Az Agora Oktatási Intézet ingyenes krízisintervenciós programot indított egészségügyi dolgozóknak. Önkéntes pszichológusaik heti közel 100 órában fogadják a hívásokat, így segítve az érintettek mentális egészségének megőrzését ebben a nehéz helyzetben.

Az önkéntes pszichiáterek várják az egészségügyi dolgozók hívását. Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Mindenkire embert próbáló hetek, hónapok várnak, de az egészségügyi dolgozók azok az emberek, akikre a legnagyobb szükség van, és akikre a legnagyobb rész jut a rosszból. Az Agora önkéntesei remélik, hogy a testileg-lelkileg kimerítő munka közepette le tudnak venni egy kis terhet a vállukról. Hiszen az egészségügyi dolgozók eddig is a maximumot nyújtották, de most biztos, hogy még többre lesz szükség.

Honlapjukon minden egyes szakemberük fotóval, tapasztalatait összefoglaló leírással szerepel. Innen lehet kiválasztani azt a pszichológust, akivel beszélni szeretnének. További információk az intézet közösségi oldalán is olvashatók. 

Neked ajánljuk
Ingyenes webfejlesztés a bajba jutott vállalkozásoknak Száguldás plazmával Dunakeszin is segítenek Folyamatos fűtés helyett ügyes praktikákkal is melegen tarthatjuk az otthonunkat DNS-adatbank az illegális állatkereskedelem megakadályozására
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam