2021. június 20., Rafael
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Segítenek az Agora önkéntes pszichológusai

Az Agora Oktatási Intézet ingyenes krízisintervenciós programot indított egészségügyi dolgozóknak. Önkéntes pszichológusaik heti közel 100 órában fogadják a hívásokat, így segítve az érintettek mentális egészségének megőrzését ebben a nehéz helyzetben.

Az önkéntes pszichiáterek várják az egészségügyi dolgozók hívását. Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Mindenkire embert próbáló hetek, hónapok várnak, de az egészségügyi dolgozók azok az emberek, akikre a legnagyobb szükség van, és akikre a legnagyobb rész jut a rosszból. Az Agora önkéntesei remélik, hogy a testileg-lelkileg kimerítő munka közepette le tudnak venni egy kis terhet a vállukról. Hiszen az egészségügyi dolgozók eddig is a maximumot nyújtották, de most biztos, hogy még többre lesz szükség.

Honlapjukon minden egyes szakemberük fotóval, tapasztalatait összefoglaló leírással szerepel. Innen lehet kiválasztani azt a pszichológust, akivel beszélni szeretnének. További információk az intézet közösségi oldalán is olvashatók. 

Neked ajánljuk
Helyi alapítvány segít a kiskőrösi mentősöknek Egészségügyi felszerelés a református szeretetszolgálatnak Sikeres a yogyakartai terepkísérlet Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam