2021. január 15., Loránd, Lóránt
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újabb adomány a fehérvári kórháznak

Az összesen majdnem 27 millió forintos támogatást Bucsi László főigazgató, valamint Szabó Bakos Zoltánné ápolási igazgató köszönte meg és vette át Udvar Csabától, a Grundfos fehérvári igazgatójától.

Az ember nem érzi, mekkora a jelentősége a kórház tevékenységének, amíg nem kerül be. Kötelességünk segíteni azoknak, akik segítenek minket, amikor szükségünk van rá – fogalmazott Udvar Csaba, a Grundfos fehérvári igazgatója azon a szimbolikus adományátadáson, melyre csütörtökön került sor a kórház főigazgatóságán. A cégcsoport dán központú alapítványa ugyanis 20 millió dán korona összegű alapot hozott létre, melyre a tagvállalatok pályázhattak – általuk választott szervezetek számára.

A támogatást Bucsi László és Szabó Bakos Zoltánné vette át Udvar Csabától Fotó: S. Töttő Rita/ Fejér Megyei Hírlap

A vállalatcsoport legnagyobb gyártóbázissal rendelkező magyarországi vállalata közel 20 millió forintot el is nyert, melyből a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Betegápolásért Alapítványa 17 millió forint értékben védőeszközöket vásárolhat, a fennmaradó összeget pedig száz fő oktatására, rekreációs szakmai napjára, valamint kávé- és teafőzők vásárlására fordíthatja. A pályázaton elnyert támogatás felett a cég 7 millió forint értékben lélegeztetőgépet is vásárolt a kórháznak. A támogatást Bucsi László főigazgató, valamint Szabó Bakos Zoltánné ápolási igazgató köszönte meg és vette át.

Neked ajánljuk
Vitamincsomagok a székesfehérvári mentősöknek Ózongenerátoros fertőtlenítőt adományoztak Újabb gépkocsikat ajánlottak fel a védekezéshez A fogyasztók is szerepet játszanak az őserdők pusztulásában A szélsőségessé váló időjárás nem csak forrósággal teszi próbára az embert
Tovább a forrásra: feol.hu
Vissza
Hírfolyam